Alto Adige (Trentino - Zuid Tirol)NieuwsVakantie

Gasten Casa di Beau winterspecial bekend

Beau Van Erven Dorens reisde stiekem naar Italië af voor een éénmalige winterspecial van Casa di Beau. De gasten zijn nu bekend. Het gaat om Gordon, Ruben Nicolai en voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn.

RTL presenteerde onlangs de eerste beelden uit de Italiaanse sneeuw en die waren buitengewoon uitnodigend. We zien de heren op de ski’s, aan een parachute en Beau baadt als een echt oermens zijn pootjes in een ijskoud bergriviertje, gehuld in wat lijkt een berenvel. Wij krijgen kippenvel van het spectaculaire landschap van de Dolomieten, bij RTL Boulevard ging het vooral om de uitspraken van Gordon. Hij beschuldigde iemand van karaktermoord en wie dat dan was is de grote cliffhanger van deze uitzending.

Waar is de winterspecial opgenomen?

Gasten Casa di Beau winterspecial bekend

Bij Lago di Beau, Isola di Beau en Casa di Beau las je hier als eerste vanuit welke huis de uitzendingen zijn opgenomen. De presentator en zijn gasten streken neer even buiten Madonna di Campiglio. Welk huis het precies is weten we nu ook. Lees meer.

Madonna di Campiglio een van de meest bekende Italiaanse wintersportplaatsen in de Dolomieten is. Er is 156 km aan pistes verspreid over de drie skigebieden en ook in de zomer kan je er genieten van de imposante natuur.

Gasten Casa di Beau winterspecial bekend
Madonna di Campiglio

Nieuw seizoen in 2024?

Er keken zo’n 1 miljoen kijkers per aflevering naar Casa di Beau deze zomer en dat is in commercieel kijkcijferland een hele prestatie. De kans dat er dan ook een nieuw seizoen komt in 2024, lijkt erg groot, bewijst ook dit winterse uitstapje. De presentator hintte daar al wat op in de allerlaatste scène van de zomerserie. Daarin belt hij namelijk een Italiaanse makelaar met de vraag of hij een huis weet aan zee. Beau dacht aan Sicilië, Portofino of Puglia, als er maar gezwommen kon worden in de zee. Wat ons betreft zijn al deze drie plekken buitengewoon geschikt voor een nieuwe serie. We proberen je het weer als eerste te vertellen waar Beau gaat neerstrijken.

Casa di Beau winterspecial op 7 januari te zien bij RTL4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button