DelicatessenwinkelsNieuwsSmaken

Fratellini Amsterdam geopend in de Haarlemmerstraat

Er wonen 10.000 Italianen in Amsterdam en die willen nu echt nooit meer terug want Fratellini is geopend in de Haarlemmerstraat. Je haalt er lekkere broodjes en echte delicatessen die smaken naar meer.

De best lopende Italiaanse horecaformules worden de laatste jaren door kaaskoppen bedacht. Ook Fratellini komt uit het creatieve brein van iemand uit de lage landen. Horecadokter Michael Eman zag de markt en vond de centjes. Het is de bedoeling dat er snel meer Fratellini (broertjes) bijkomen vertelt manager Nino Nederstigt ons. Een frisse hippe zaak, drie rasechte Italiaanse schonen achter de counter en smaakvolle broodjes in een zakje die ze sacchetto noemen. Geen opgeknoopt pastabuideltje dus maar de pizzabol 2.0 zo ongeveer. Wij denken een vruchtbaar idee voor een groot Italiaans gezin. De winkel is verder gevuld met Italiaanse producten voor thuis. Lang eten is volgens de bedenkers niet de bedoeling, wel zogenaamde ‘high-end take away’.

Fratellini zegt dat ze de beste bianca van de stad gaan serveren, volgens authentiek Italiaans recept. Het dunne brood kan je laten begeleiden door een fijne gehaktbal of klassiekers als Italiaanse ham, mortadella, porchetta, mozzarella , pecorino en rucola.

Je vindt Fratellini in de gezellige Haarlemmerstraat op nummer 60, hartje centrum. En o ja, je kan er een gratis Il Giornale halen zo lang de voorraad strekt. Nog een reden om snel te gaan kijken!

Foto: Sigrid Keidel
Winkelmanager Nino (foto: Sigrid Keidel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button