FilmKunst, film, muziekNieuwsRegio'sToscaneVakantie

Film van Tv-serie KLEM in Italië opgenomen

De film op basis van de Tv-serie KLEM gaat op 2 februari in première. De opnames waren vorig jaar maart in Italië.

Bruiloften en mollen; Toscane is hot bij de tv- en filmmakers. In maart vorig jaar landde er weer een ploeg, dit keer om opnames te maken voor de film Klem, een vervolg op de tv-serie. De opnames waren in Figline Valdarno, Greve in Chianti, San Gimignano, Bucine, en Viareggio. In deze laatste plaats was een grote bloemenkweker het decor (zie foto). De medewerkers werden ingezet als figurant.

Net als in de serie vertolken Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan en Ellen Parren de hoofdrollen. Een nieuwe rol is weggelegd voor de Italiaanse actrice Claudia Vismara. Zij speelde in de Italiaanse serie Rocco Schiavone.

Het verhaal

De film gaat over Marius en Kitty die al een tijde Italië wonen. Daar legden ze de hand hebben op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten.

Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button