Italiaanse auto'sNieuwsStile Italiano

Fiat stopt met grijze auto

Vanaf nu kan je nooit meer een grijze Fiat bestellen. De Italiaanse fabrikant is gestopt met het leveren van auto’s in deze kleur. “Italië is het land van kleur, Fiat het merk van kleuren” luidt het nieuwe credo. Het is het allereerste automerk ter wereld, dat deze gedurfde beslissing neemt.

De productie van grijze auto’s is helemaal gestaakt laat het merk ons weten. De kleur past niet bij het imago van het merk en bij de Italiaanse manier van leven. Kleur krijgt vanaf nu alle ruimte want La Dolce Vita is niet grijs, aldus de fabrikant. Nieuwe lakken zijn geïnspireerd door de Italiaanse zee, zon, aarde en lucht.
De nieuwe Fiat 600e heeft de primeur. Om het nieuws wereldkundig te maken kreeg een exemplaar, hangende aan een kraan, een kleurbad in een grote verfpot.

Klinkende kleurnamen

Nieuwe modellen kan je voortaan bestellen in heerlijk klinkende kleurnamen als Bianco Gelato, Arancio Sicilia, Arancio Paprika, Rosso Passione, Blu Dipinto di Blu, Blu Italia, Blu Venezia, Verde Rugiada, Verde Foresta, Rose Gold e Nero Cinema. 

Fiat stopt met grijze auto

Fiat stopt met grijze auto

Fiat stopt met grijze auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button