Italiaanse kado's voor MoederdagNieuwsSmaken

Exclusieve korting op de pannen van het Italiaanse topmerk Lagostina

Goed Italiaans kookgereedschap is het halve werk. Een van de hoofdregels van de Italiaanse keuken is dat je de beste ingrediënten gebruikt. Lagostina voegt er al meer dan honderd jaar aan toe dat een echte kok voor die heerlijke groenten, vlees en vis ook het beste gereedschap gebruikt. Sinds 1901 is Lagostina een Italiaanse fabrikant van keukenartikelen van de hoogste kwaliteit maar ook van stijlvolle designs. Ook de innovaties zoals een speciale risottopan zijn beroemd.

Lagostina en de 26 kookwinkels van Cook&Co bieden lezers van Il Giornale en bezoekers van de kookworkshops van La Cucina Italiana op het Italië Evenement een exclusieve korting van 15% op alle Lagostina producten.

Logocookencoklein

Knip de bon uit de gedrukte krant om uw korting te verzilveren en maak uzelf of een ander blij met een schitterende Lagostinapan. Een perfect cadeau voor Moederdag (13 mei) of Vaderdag (17 juni)!
U vindt de krant ook bij de  Cook&Co Kookwinkels of anders bij de volgende locaties.

Zelf uitproberen

Op het Italië Evenement, 11, 12 en 13 mei geeft de Italiaanse chef-kok Marco Argante de lekkerste en vooral ook de leukste kookworkshops in de stand van het blad La Cucina Italiana. Dat doet hij met Lagostina pannen zodat u zelf kunt ervaren wat het is om met topkwaliteit te koken. U kunt gewoon langskomen en meekoken bij voldoende plek, inschrijven is niet nodig

Actievoorwaarden

Il giornale met kortingsbon Lagostina

Deze actie loopt van 1 mei t/m 30 juni 2012 en is alleen geldig bij Cook&Co Kookwinkels. Kijk voor de adressen op www.cookandco.nl.
• Niet geldig i.c.m. andere acties/aanbiedingen.
• Maximaal 1 kortingsbon per klant.
• Niet inwisselbaar voor geld.
• Niet inwisselbaar in de Cook&Co webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button