Zaken

Exclusieve Italiaanse parfums tijdens Luchtige Avond in Den Haag

De geur van de zee maakt een dagje Den Haag en Scheveningen al de moeite waard maar op 22 november komen er ook exclusieve Italiaanse geuren overwaaien. Parfumspecialist Aafke’s introduceert dan de bijzondere Italiaanse parfums van Xerjoff in Nederland. De parfumeur van dit Turijnse parfumhuis, Sergio Momo, komt speciaal over om alles te vertellen over de natuurlijke ingrediënten en het traditionele vakmanschap waarmee de parfums worden gemaakt.

De buitengewone parfums van Xerjoff waren tot voor kort alleen beschikbaar bij exclusieve winkels zoals Harrods in London of Campomarzio70 in Rome. Xerjoff maakt geuren die misschien al wel honderd jaar bestaan en vaak ook maar in beperkte oplages worden aangeboden.

Hapje, drankje en Italiaanse pafums
Aafke’s nodigt u uit om op 22 november 2011 de Luchtige Avond van haar exclusieve Italiaanse parfums en de presentatie Sergio Momo bij te wonen. De Avond wordt gegeven in het stijlvolle Residenz Stadslogement in Den Haag (waar u na afloop ook kan blijven slapen). Onder het genot van een, uiteraard Italiaans, hapje en een drankje gaat u kennis maken een verfijnde selectie Italiaanse parfums zoals de merken Acqua di Genova, Cerchi nell’ Acqua, Profumi di Pantelleria en dus Xerjoff.

De presentatie van Xerjoff zal in het Engels gegeven worden en het is mogelijk tijdens de avond producten te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button