Italiaanse auto'sNieuwsStile Italiano

Ervaar Het Beste van Italië 2013

De herfst laat inmiddels van zich voelen. De temperatuur daalt, net als de regen en de blaadjes van de boom. Je zou er bijna somber van worden. Maar geen paniek: er is licht aan het eind van de najaarstunnel! Op 16 en 17 november krijgt u in Utrecht namelijk een Italiaans voorproefje op de feestdagen tijdens Het Beste van Italië.

Het is de derde editie van dit exclusieve evenement vol lifestyle, truffels en bubbels. Na het Hilton in Amsterdam is dit jaar gekozen voor één van de meest stijlvolle locaties van het land: de showroom van Louwman Exclusive Cars aan de A2. In deze ‘kristallen’ etalage, waar de nieuwste Lamborghini, Ferrari en Maserati al een vaste plaats hebben, wordt in november een selectie van Italië’s mooiste, lekkerste en nieuwste toegevoegd. Een unieke gelegenheid dus voor mensen die graag genieten van het goede des levens, zo niet het beste. Tussen de glimmende bolides van mede-initiator Louwman vindt u   onder meer prachtig design, woningen met het mooiste uitzicht, exclusieve parfumerie, kleding op maat gemaakt, juwelen die u laten schitteren, topwijnen voor iedere (feest)dag, droomauto’s, droomboten en zelfs alles voor uw eigen droomtuin. Bovendien zijn er dit weekend diverse proeverijen, shows en interessante presentaties.

collage hbviHet Beste van Italië – van de makers van het Italië Evenement – is bedoeld als inspiratiebron voor de feestmaand december. U vindt er niet alleen bijzondere geschenken en heerlijke gerechten, maar ook een alibi om binnenkort nog even naar Milaan, Napels of Rome te reizen, waar  ze in november al in kerstsfeer zijn. En heeft u misschien trouwplannen voor 2014? Tijdens dit Italiaanse weekend in Utrecht komt u in de juiste huwelijkse stemming met een fantastische Italiaanse bruidsmodeshow.

La Notte di Caruso

Op zaterdagavond wordt er een diner georganiseerd met als thema La Notte di Caruso. Een unieke gelegenheid om te genieten van het lekkerste van Italië. Topchef Mario Uva verzorgd het menu, Vino Linea Directa en Hein Sas de wijnen en Opera per Tutti staat garant voor een stijlvol muzikaal programma.
Aanvang: 19.00 uur, einde circa 22.30 uur.

Het Beste van Italië 2013

  • Locatie: Louwman Exclusive Cars, Proostwetering 53 in Utrecht
  • Data: Zaterdag 16 november: 12:00 – 22:00 uur*
  • Zondag 17 november: 11:00 – 18:00 uur
  • Parkeren: Gratis, valet-service aanwezig
  • www.hetbestevanitalie.com
  • * Na 18.00 alleen voor gasten van La Notte di Caru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button