Kunst, film, muziekMuziekNieuws

Eros Ramazzotti 3 november 2015 in Amsterdam

Na Ennio Morricone en Paolo Conte in februari komt ook Eros Ramazzotti volgend jaar naar Nederland. Op 3 november geeft hij een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam in het kader van zijn wereldtournee. De kaartverkoop is al begonnen.

Twee jaar na het succes van de “Noi Tour“ begint de Italiaanse wereldster in september 2015  zijn tour met een aantal concerten in Italië. In de lente komt er naar verluidt ook een nieuw album van hem uit.

De zanger, tekstschrijver, componist en muziekproducer verkocht wereldwijd meer dan 55 miljoen albums. Vijf van zijn hits staan in de Top2000 van dit jaar. In 2012 bracht hij zijn meest recente album NOI uit. Hiervan verkocht hij meer dan 700.000 exemplaren en een gelijknamige wereldtournee volgde.

Gaat de dinsdag in november niet lukken dan is Eros een week eerder al te zien in Brussel, op 26 oktober. Een echte belevenis is het natuurlijk om zijn concert in Italië mee te maken. In de arena van Verona bijvoorbeeld, op 16 en 18 september, tijdens een zwoele Italiaanse nazomeravond!

[divider][divider]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button