Italiaanse kado's voor de feestdagenItaliaanse kerstkado'sKunst, film, muziekMuziekNieuws

Eros Ramazzotti brengt CD ‘NOI’ opnieuw uit

Ook de Italiaanse artiesten willen rond deze tijd graag in de zak van Sinterklaas of onder de boom belanden, dus komen ze op tijd met nieuwe CD’s en DVD’s. Helaas is dat niet allemaal nieuw werk. Laura Pausini recycelde haar ‘greatest hits’ en voegde er Kylie Minogue aan toe maar dat zij haar vergeven. Haar eerste kind eiste dit jaar alle aandacht op.

Wereldster Eros Ramazzotti doet eenzelfde kunstje, een muzikale facelift. Zijn album Noi van vorig jaar brengt hij gewoon opnieuw uit onder dezelfde titel, NOI DUE voor het onderscheid. Nieuw zijn de single Io Prima Di Te en nog een aantal nummers. Je krijgt er ook de live DVD van zijn spectaculaire concert in de wijk Cinecitta in Rome bij. De plek waar hij overigens op 28 oktober 1963 werd geboren. Inderdaad, Eros is inmiddels de vijftig gepasseerd.

Zijn nieuwe single Io Prima Di Te is geproduceerd door Babydaddy, bekend van de Scissor Sisters. Voor Eros is het een nieuw avontuur met een frisse, internationale sound.Dit voorjaar trad Eros op in ons eigen Ziggo Dome. Gisteren sloot hij deze wereldtournee af in Australië.

Bestel de CD/DVD.

Bekijk de clip van de nieuwe single Io Prima Di Te

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button