Italiaanse kado's voor de feestdagenItaliaanse kerstkado'sNieuwsPizzaSmakenZaken

Een snelle Ferrari (Pizza-oven) voor onder de boom

Zelf pizza maken is minder moeilijk dan het lijkt. Bloem, water, wat gist, zout en lekker kneden, dan schiet de bodem al een aardig eind op. Een snelle tomatensaus is ook zo gemaakt en met ingrediënten naar keuze plus de onvermijdelijke mozzarella kan de pizza in de oven. Daar ligt dan meteen wel de valkuil. De meeste huis-tuin-en-keuken ovens worden nooit zo heet als die van de pizzabakker bij u om de hoek. Een eigen pizza (hout) oven in de tuin is een oplossing voor wie de ruimte heeft. Kijk eens op de voorbeelden van pizzaoven.nl

Een voordeliger optie zijn de kleine pizzaovens van G3Ferrari. Met deze oven behaal je thuis hetzelfde resultaat zoals in de pizzeria. In de Ferrari ligt een echte steen waarop de pizza op een temperatuur van c.a. 400 graden Celsius wordt afgebakken.

De importeur brengt nu speciaal voor de kerstdagen een gelimiteerde editie op de markt. Een stoere zwarte pizzaoven met een tricolore embleem waarin binnen 5 minuten een heerlijke krokante pizza wordt gebakken. Perfect ook voor een feestje of een borrel want met het uitdelen van knapperige pizzapunten uit de snelle Ferrari kan het feest echt beginnen.

zelf pizza makenGratis schort!
Een leuke extraatje is dat er bij de gelimiteerde pizzaoven “tricolore” speciaal voor de kerstdagen een gratis groen, wit en rood kookschort kado wordt gedaan.

Kijk op  www.pizza-and-more.nl voor verkoopadressen van de gelimiteerde pizzaoven en de overige (uiteraard rode!) modellen van de G3Ferrari pizzaovens.

Bekijk al onze Italiaanse kado’s voor de feestdagen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button