algemeenNieuws

Easyjet en Vueling strijden met Transavia om Napels reiziger

Amsterdammers opgelet, binnenkort eerst Napels zien en dan… voordelig weer naar huis vliegen! Napels en haar omgeving is meer dan de moeite waard voor een langere vakantie of stedentrip. Transavia was alleen de enige low-cost maatschappij die de stad vanaf Amsterdam aanvloog. Daar komt nu verandering in. Easyjet en Vueling gaan de strijd aan. 

Vanaf 27 maart 2016 vliegt Easyjet dagelijks van Amsterdam naar Napels. De Spaanse maatschappij Vueling die veel naar Italië vliegt met een Spaanse overstap begint 2 mei 2016 met vijf rechtstreekse vluchten per week op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Lees op onze site alle artikelen over Napels.

Meer low-cost nieuws

Transavia kan de borst natmaken want Vueling gaat vanaf 3 mei 2016 ook rechtstreeks vanaf Amsterdam naar de Siciliaanse stad Catania vliegen. Er gaan twee vluchten per week op dinsdag en zaterdag.

Ryanair naar Comiso

Het aantal goedkope vluchten naar Sicilië stijgt sterk de laatste jaren. Ryanair start in het zomerseizoen 2016 met een route tussen Weeze en het Siciliaanse Comiso, dat is een kleine stad nabij de plaats Ragusa waar nog niet veel op gevlogen wordt. De luchthaven was namelijk tot voor kort een militair vliegveld dat pas een aantal jaar geleden is omgebouwd voor civiel gebruik.  Hou onze gedrukte krant ook in de gaten want in de komende editie plaatsen we een mooi artikel over dit deel van Sicilië waar je nu dus lekker voordelig naar toe kan.

Minder goed nieuws

Ryanair stop met de vluchten vanaf Weeze naar Perugia en Alghero op Sicilië. Het schrappen van de vlucht naar Perugia vinden we erg spijtig want zomer 2014 vlogen we op uitnodiging van de Duitse luchthaven nog mee met de allereerste vlucht. Volgens lokale berichten in Italië zaten die vluchten daarna goed vol. Helaas heeft Ierse prijsvechter anders besloten.

Bekijk het complete overzicht met alle low-cost vluchten naar Italië.

LOW COST luchthavens italie kaart prijsvechters2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button