algemeenNieuwsRegio'sUmbriëVakantie

12-daagse duurzame rondreis: Train & Drive naar ongerept Umbrië!

Low Carbon Travels introduceert de eerste duurzame rondreizen door het prachtige Umbrië, exclusief voor Il Giornale!

De reis wordt gemaakt per internationale nachttrein vanuit Nederland naar hartje Perugia en vanuit daar reis je in een elektrische huurauto in Umbrië, met verblijf in luxe, historische accommodaties, weg van de massa. Eco-duurzame excursies en activiteiten zijn optioneel.

Uniek in Europa!

Low Carbon Travels biedt duurzame reizen in Italië en werkt exclusief samen met het 100% Italiaanse autoverhuurbedrijf Sicily by Car, initiatiefnemer van het project waarbij een nieuwe manier van reizen geïntroduceerd wordt.

Deze exclusieve CO2-neutrale Train & Drive reis voert langs de mooiste plekjes van het groene hart van Italië, zoals Umbrië ook terecht genoemd wordt. De reis wordt gekenmerkt door glooiende groene heuvels, fascinerende steden en dorpen, veel cultuur, fantastisch eten en veel meer. Je hebt vast al meer dan eens gehoord van Perugia, Assisi, Gubbio, Orvieto, Spoleto en ongetwijfeld ook over het spectaculaire Trasimeno meer. Tijdens een vakantie in Umbrië geniet je van een sfeer van vervlogen tijden, tussen de middeleeuwse paden, de paleizen, de kastelen en de forten in charmante dorpjes.

Ervaar deze 100% CO2-neutrale Train & Drive en ga op reis naar ongerepte Umbrië!

Praktische informatie:
✓Verblijfsduur: 12 dagen
✓Overnachtingen: 2 in trein + 9 in luxe accommodaties
✓Vertrekperiode: mogelijk vanaf 1 april t/m 15 oktober 2023
✓Prijs: vanaf € 1.295,- p.p.* bij een boeking van 2 personen in een gedeelde tweepersoonskamer (logies & ontbijt), inclusief internationale treinreis en elektrische huurauto + gratis opladen.
✓Gratis reisgids cadeau (t.w.v. €22,50): Umbrië en Lago di Trasimeno
✓Deze reis wordt uitgevoerd door Low Carbon Travels

*Op basis van een boeking van 2 personen in een gedeelde tweepersoonskamer (logies & ontbijt), inclusief internationale treinreis en elektrische huurauto met gratis opladen. Exclusief €25,- reserveringskosten.

Deze lezersreis wordt uitgevoerd door:

Low Carbon Travels biedt duurzame reizen in Italië, waarbij een nieuwe manier van reizen geïntroduceerd wordt, waar liefhebbers van natuur, cultuur en lekker eten op een duurzame manier kennis maken met bijzondere bestemmingen in Italië. Mét respect voor de omgeving en lokale economie.

Boeken en meer informatie via het aanvraagformulier

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Back to top button