HuizenNieuws

Droomhuis gezocht in Italië

Wie droomt er nou niet van een huis in Italië? Zaterdag zitten we daarom voor de buis om onszelf lekker te maken met het programma Droomhuis gezocht, dat dit keer zoekt in Italië. Het programma van omroep Max gaat met Silvana en Ben op pad.

Silvana en Ben hebben een heel bijzondere band met Italië, niet alleen omdat Silvana zelf half-Italiaans is, maar ook omdat ze er in 2010, met toestemming van de paus, zijn getrouwd.

Ze zijn al in veel plaatsen in Italië geweest, maar toch kiezen ze voor hun droomhuis een voor hen onbekend stukje; Apulië, of Puglia zoals de Italianen zeggen. Silvana en Ben maken een goede keuze. Deze regio heeft een heerlijk klimaat, fantastisch eten, lekkere wijn, leuke steden zoals Lecce, en een kraakheldere zee.

Presentator Sybrand Niessen neemt ze mee naar drie potentiële droomhuizen en biedt de dromers alle gegevens van het huis. Op deze manier kunnen ze dan tot een verantwoorde keuze komen. Wij zijn benieuwd wat de drie opties zijn. Wie weet belanden ze wel in een Trullo, de eigenaardige huisjes met kegelvormig dak die je nergens anders ter wereld ziet!

Antoine Bodar
Max was toch in Italië en dus reden ze met Paolo Conte op de achtergrond door naar Rome voor een gesprek met Antoine Bodar. Bodar  heeft ook zijn droomhuis gevonden alleen moet hij dat met wat meer mensen delen. Sinds 1998 woont de priester op een steenworp afstand van het kloppend hart van de rooms-katholieke kerk… het Vaticaan.

Geloof in Italië!
In de komende editie van onze gedrukte krant leest u ook een boeiend interview met Antoine Bodar. Hij vertelt dan over zijn leven in Italië, de rol van het geloof en het geloof in de toekomst van het land, nu het zo gebukt gaat onder de crisis. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het verschijnen van de krant.Droomhuis gezocht in Apulië (Puglia)

Droomhuis gezocht in Calabrië
In 2011 bezocht het programma ook al Italië. Toen gingen de nichtjes Henny en Anneke op zoek naar een huis in Calabrië, Zuid-Italië. Deze uitzending is hier onder in zijn geheel te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button