Italie Evenement 2017Nieuws

De zomer begint in Haarzuilens met het Italië Evenement!

Echte Italofielen lezen Il Giornale en echte Italofielen bezoeken het Italië Evenement. Dat je hier leest dat het op 19, 20 en 21 mei weer feest is op Kasteel de Haar, dat wist je natuurlijk al lang. Daarom praten wij op deze pagina de ‘beginners’ nog even bij. Zij die Italië (beter) willen leren kennen, want: La Dolce Vita is weer in het land!

Voor de 14de keer vind je in de mooiste tuin van Nederland, aan de voet van het grootste kasteel van Nederland het mooiste, lekkerste en nieuwste van dat andere land: Italië. Dat wordt weer smullen geblazen bij de vele smaakmakers in de stands en op de diverse pleinen en terrassen, want eten en drinken vormen uiteraard een belangrijke pijler.

Dat geldt ook voor het thema vakantie, want vele reisorganisaties praten je tijdens het evenement graag bij over de mooiste streken van Italië. Toscane voor beginners, Basilicata voor gevorderden? Lekker met z’n tweetjes per trein naar Rome of zoek je een familiecamping aan het water? Tal van specialiseren kennen de weg.

Het mag duidelijk zijn: voor de keuken en koffer biedt het Italië Evenement Smaak & Stijl volop inspiratie. Maar er is meer te ontdekken tijdens je wandeling over het ‘Italiaanse’ landgoed in Haarzuilens. Zo biedt Cavallaro deze dagen zijn nieuwste modecollectie plus een enorm aanbod uit voorgaande jaren tegen een aantrekkelijke prijs. FIAT, Alfa Romeo, Abarth en Lancia presenteren hun meest recente modellen en behalve auto’s kan je ook Italiaanse fietsen, scooters, motoren en boten uitproberen. Meer dan 250 exposanten, kunstenaars, artiesten en koks laten zich van hun beste Italiaanse kant zien. Je vindt ze in de pagodetenten, maar ook op de podia, de pleinen, terrassen en in de kapel van Kasteel de Haar. Dat geldt trouwens ook voor de vele gratis shows, proeverijen en workshops en kinderactiviteiten, die op het programma staan. Ja, zo’n Italiaans dagje kan behoorlijk intensief zijn. Alle reden om deze zomer eens lekker bij te komen. In Italië…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button