Italiaanse modeNieuwsStile Italiano

De trend van het moment; Il Centimetro uit Italië

We spotten hem deze zomer al overal in Italië, Il Centimetro, het Italiaanse armbandje voor mannen en vrouwen met de print van een ouderwetse centimeter. Een simpel idee dat nu de wereld aan het veroveren is. Topsporters, modellen en filmsterren maken het bandje tot het mode-item van 2013.

De kracht van het succes zal ‘m in de eenvoud zitten maar zonder twijfel ook in het Italiaanse oog voor detail en kwaliteit. Het leer is prettig soepel en de koperen magnetische sluiting solide en fraai afgewerkt. Il Centimetro is er in vele varianten en kleuren zoals bijvoorbeeld de ‘exclusive’ met speciale goudkleurige letters die in het leer zijn gedrukt en een sluiting met een 24 karaats gouden coating. Er is zelfs een ‘glow-in-the-dark’ versie! Er zijn nu ook horloges van het merk en naar verluidt volgen er nog tassen en riemen.

Horloge van Il Centimetro
Horloge van Il Centimetro

Het bandje is een idee van vier ondernemers uit Veneto en De Marken.

Il Centimetro is te koop bij verschillende webwinkels of bij de makers zelf. Koop je hem via de Italiaanse site dan moet je nog even geduld hebben, de webwinkel is vanwege de vakantie dicht tot en met 27 augustus…

www.ilcentimetro.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button