Nieuws

De nieuwe Il Giornale is er weer, dromen over Italië tijdens de feestdagen!

Vol verwachting klopte ons hart maar hij is weer gedrukt, de nieuwe Il Giornale, winter 2016! Er liggen 70.000 exemplaren op u te wachten. Haal’m snel.

De komende weken zit Italië niet alleen in ons hart maar ook in onze maag! Zo gaan we eens proeven van bijzondere Italiaanse dessertwijnen. In onze nieuwe krant alles over de bij ons soms ondergewaardeerde afsluiter van een grandioos diner.
Overheidsdienaren zitten vaak strak in Italiaanse pak. Neem bijvoorbeeld de indrukwekkende Carabinieri. In de krant een verhaal over stijlvolle Italiaanse uniformen.

Dames, wat trekken jullie aan tijdens de feestdagen? Onze mode-specialiste Tess geeft advies voor een bruisende Italiaanse uitstraling in de spotlights.
Italiaanse spotlights zijn ook te zien in Amsterdam want een een lichtfeest maken is wel aan Italië besteed. In onze nieuwe krant een verhaal over het verlichtte Italië!
Tot slot natuurlijk leuk en nuttig nieuws, verrassende vakantietips en een mooi artikel over het Italië van Dante Alighieri.

Uw gratis krant

Onze krant is op honderden locaties in Nederland gratis af te halen.
Tegen een kleine vergoeding sturen we de krant thuis
Tot slot zijn al onze edities ook via deze link online te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button