Miss Italia OlandaNieuws

De mooiste vrouwen vind je in Nederland en Italië

“Op vakantie vind je de meest aantrekkelijke vrouwen in…” Die vraag stelt reissite Zoover aan haar bezoekers. Meer dan duizend stemmers gaven tot nu toe een antwoord op die vraag.

In de eerste instantie ging Italië nog aan kop maar vooralsnog lijkt de Nederlandse vrouw nipt te winnen. De Zweedse dames scoren naar verwachting ook goed. De dames in het Verenigd Koningsrijk liggen niet goed in de markt. Maar 1% van de bezoekers meent dat je daar de mooiste vrouwen aantreft.

Tijdens de Miss Italia Olanda verkiezing op het Italië Evenement bleek al dat de Hollands-Italiaanse mix leidt tot de mooiste dames ter wereld.
Il Giornale zag op internet dat wereldwijd de Russische en met name de Braziliaanse vrouwen hoog scoren. Het is dan ook niet zo gek dat de 24-jarige Braziliaans-Italiaanse schone Silvia Novais afgelopen zomer werd gekozen tot Miss Italia Nel Mondo. Dit is de verkiezing van de mooiste Italiaanse miss van buiten Italië.

Zoover deed het onderzoek ook in andere landen en ook daar scoorde naast de eigen landgenotes de Italiaanse dames bovenaan. Zweden staat op nummer twee en een opvallende derde plaats is er voor de Poolse dames. Nederlandse vrouwen bezetten in de Europese onderzoek een keurige vijfde plaats.

Onderstaand de Nederlandse uitslag.  Lees ook de uitslag van de mooiste mannen!

Zoover onderzoek mooie vrouwen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button