Nieuws

De mooiste mannen vind je op vakantie in Italië en Nederland

De mooiste mannen vind je op vakantie in Italië en Nederland. Dat is de mening van bijna 1.000 bezoekers van reissite Zoover. Eerder bleken de bezoekers ook al van mening dat je in beide landen de mooiste vrouwen tegenkomt.

Nederlandse dames (en heren) hebben de Nederlandse man nog wel op de eerste plaats, maar verder hebben ze een sterke voorkeur voor de Zuid-Europese man. Met de Italiaan aan kop volgt de Spanjaard, de Griek en de Turk.

Dit voorjaar was er al goed nieuws voor de Nederlandse vrouw want uit onderzoek van het TV-programma Vakantieliefdes bleek dat de Casanova’s de Nederlandse meiden hoog aanslaan. De ondervraagde vrouwen verklaarden de meeste aandacht van Italiaanse mannen te krijgen. Op de foto ziet u de winnaar van de verkiezing Il piu’ bello d’Italia, de mooiste van de mooiste zeg maar.

Ook Europese dames (en heren) vinden Italiaanse mannen het mooist

Deze poll bleek uiteindelijk een nek-aan-nek race, nipt gewonnen door de Nederlandse man. Twee jaar terug voerde Zoover hetzelfde onderzoek uit en toen bleek de Italiaanse man de winnaar, alleen mocht er niet op Nederland worden gestemd . Ook toen volgde Spanje en Turkije op plek twee en drie. Het onderzoek werd in 2009 in 13 landen gedaan waarbij de Italiaan overall als winnaar uit de bus kwam. De Nederlandse man scoort bij Europese dames (en heren) gemiddeld maar wel met een paar opmerkelijke verschillen. In Noorwegen staan ze op nummer twee maar in buurland Zweden bijna op de laatste plaats! Voor vrijgezelle Nederlandse heren is een tripje naar Noorwegen (en natuurlijk Italië!) dus het overwegen waard. Overigens worden Zwitserse mannen in heel Europa het minst aantrekkelijk gevonden. 

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button