DelicatessenwinkelsNieuwsZaken

De leukste krant en het lekkerste kontje vindt u ook bij casa d’italia in Amersfoort.

Bij delicatessenwinkel Casa d’Italia in Amersfoort wordt het nieuwe nummer van Il Giornale altijd met gejuich ontvangen. “We halen er altijd wel iets uit voor onze klanten” vertelt eigenaar Robert Hoegen Dijkhof enthousiast. En hij heeft gelijk want als wij onverwacht binnenvallen prijkt het artikel over Parmaham uit het decembernummer strak geplastificeerd aan de schitterende klassieke snijmachine. Uiteraard is de unieke ham die smelt op je tong ook bij Casa d’Italia te koop. De enige echte, dat spreekt voor zich. Gekroond met het beroemde brandmerk en liefkozend  ‘Het lekkerste kontje van Italië‘ genoemd in ons artikel (lees het verhaal over Parmaham)

De winkel ademt Italiaanse passie. Mooie Italiaanse wijnen,  speciale meelsoorten die in de supermarkt niet te koop zijn, bijzondere pasta’s en traditionele Balsamico’s. Robert heeft hart voor Italië en de zaak. Dat blijkt ook uit het feit dat de winkel het predicaat ‘Beste Nederlandse Foodspecialiteitenwinkels 2012’ mag voeren.

Achter in de winkel wordt de catering verzorgt en echte Italiaanse gerechten die je ook voor thuis kan meenemen. Zo schotelt zelfs de kok met twee linkerhanden het lekkerste Italiaanse menu aan zijn gasten voor.

Woont u in de buurt en heeft u onze nieuwe krant nog niet in bezit dan is een bezoekje aan de Leusderweg 218 in Amersfoort zeer de moeite waard. www.casaditalia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button