Italie EvenementItalie Evenement 2021Nieuws

Datum Italië Evenement Haarzuilens 2-4 juli 2021

Het bekende Italië Evenement in de tuinen van Kasteel de Haar is dit jaar van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli. Aanvankelijk stond het Italiaanse feestje begin juni 2021 gepland. Het is alweer de 17e editie van het grootste thematische Italiaanse event in de Benelux.

Als een wonder ging in 2020 ondanks pandemie het evenement ‘gewoon’ door, na een uitstel van drie maanden. De hoogmis voor Italiëliefhebbers werd in september een vertrouwd feest. Organisator Danny van de Berg van Dalmonte Events, kwam goed weg door precies tussen de twee coronagolven de tenten op te zetten.

Voor dit jaar blijft het altijd nog spannend of de datum niet te vroeg is gekozen. Een buitenevenement in de zomerperiode met een gecontroleerd aantal bezoekers en veel maatregelen, heeft volgens ons prima kans van slagen in deze periode.

Il Giornale is in ieder geval van de partij, alweer voor de 10e keer. Wij vieren dan namelijk ons 10-jarig bestaan. Noteer 2,3 en 4 juli dus in de agenda want we geven zeker een feestje!

www.italieevenement.nl

Italiaans evenement in Zuid Limburg

Limburg is al een beetje Italië vinden wij. Bekijk eens de leuke adresjes. Sinds een paar jaar wordt er een sfeervol festijn georganiseerd rond het fraaie hotel Winselerhof in Landgraaf. Cibo di Strada is de naam. Reken vooral op veel lekkernijen in foodtrucks. Er zijn echter ook optredens. Je zit er ontzettend gezellig aan lange tafels in de wijngaard van het hotel. Groot voordeel is dat de entree gratis is!

Het event staat in de planning voor zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021. Maar zoals bekend is in de huidige situatie nog weinig zeker.

Update: Dit evenement gaat in 2021 niet door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button