NieuwsVakantie

Dalauro, een Italiaanse B&B in de Limburgse heuvels

Zeker een uurtje of 10 is het toch wel rijden tot de Italiaanse grens zou je denken maar dan vergis je je. Die grens passeer je namelijk al in het Limburgse Eys! In de Bed & Breakfast van Laura en Rob in dit pittoreske dorp, waan je je in de Toscaanse heuvels inclusief de hartelijke gastvrijheid. Dalauro schopte het zelfs tot de prestigieuze Zoover Award!

Italiëliefhebber Rob (56) moest wel met een meisje uit ‘De Laars’ thuiskomen. Zijn Limburgse bourgondische roots passen dan ook perfect bij de half-Italiaanse Laura (52), wiens vaders wieg aan het Gardameer stond. Samen verbouwden ze een oude boerderij in de Limburgse heuvels om tot sfeervol gastenverblijf met zeven kamers en Italiaanse touch.

Het ‘gouden’ Toscaanse licht!

Het landschap heeft al veel weg van de groengeel glooiende heuvels zoals je die ziet in regio’s als De Marken en Toscane. Laura en Rob verwelkomen hun gasten ook nog eens als oude vrienden, met wie je samen een heerlijke tijd beleefd. Zo kookt Rob iedere vrijdag een puur viergangendiner* met eerlijke lokale ingrediënten zoals ze de Italianen dat ook zo graag doen. Met alle gasten samen ontstaan zo memorabele avonden en langdurige vriendschappen. Overigens regeert hier de vrijheid en blijheid. Niets moet, alles mag, precies waar je zo nu en dan eens aan toe bent.

De kamers hebben alle comfort en de natuurlijke kleuren dragen bij aan je vakantiegevoel. Dat doen ook de leuke extra activiteiten die je kan boeken zoals een gezellige tocht over landweggetjes in de buurt langs verstilde dorpjes, inclusief rijk gevulde picknickmand. Dat gaat nu nog met de 2CV maar Rob belooft ons een klassieke Fiat 500 op korte termijn!

Zoover Awards

Pure verwennerij dus bij Dalauro, met oprechte aandacht voor alle gasten. Die gasten konden dit geheime pareltje dan ook niet voor zich houden, met het risico dat de gastheer en vrouw ze de volgende keer nee zouden moeten verkopen. Na talloze sublieme beoordelingen besloot Zoover tot de uitreiking van haar speciale Awards. Een zeer trotse plek 3 uit de meer dan 2.700 Nederlandse B&B’s die de site telt, mag met recht een unieke prestatie worden genoemd.

Gast Sibyne gaf zelfs een 10 en noemt het een bijzondere B&B: “Bijzonder persoonlijke ontvangst, bijna overrompelend. Waar vind je nog zo een rustige plaats waar tijd is voor de gasten en geen vraag teveel is? Hebben echt genoten van het heerlijke ontbijt, de prachtige kamer en B&B. Kortom; super plaats voor een paar dagen onthaasten.”

Laura en Rob zijn ultieme gastheren
In welke B&B krijg je nou zulke smaakvolle gerechten op je bord?!

Weekend verwenarrangement ‘La Dolce Vita’

De weekenden pakken Laura en Laura dus flink uit met een onvergetelijke vrijdagavond. Een compleet arrangement voor twee personen, twee maal heerlijk ontbijt en een viergangendiner kan je boeken vanaf € 279,- totaal.

En o ja, onze krant kan je ook bij Laura en Rob lezen!

Net Toscane toch?!

Meer informatie en reserveren voor Dalauro Bed & Breakfast Zuid Limburg

Dalauro Bed & Breakfast
Eyserheide 27
6287 NB Eys
Zuid-Limburg
E-mail: welkomthuis@dalauro.nl
Telefoon: 043 363 70 27
www.dalauro.nl

*Corona

Het gastendiner biedt Dalauro nog steeds aan maar alle gasten kunnen voorlopig even niet aan dezelfde grote tafel zitten. Iedereen zit – voor zo lang het nodig is – aan een apart tafeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button