NieuwsSmakenVakantie

Culinaire vakantie in Italie op een fantastische plek


Houd je van koken en heb je interesse in de italiaanse keuken? Dan is deze culinaire vakantie in Italië helemaal iets voor jou! Kookworkshops in de traditie van de Bolognese keuken, leuke uitstapjes naar een kaasmakerij, wijnproeverij, eten bij authentieke restaurantjes en een bezoek aan steden zoals Florence, Bologna of Lucca. Een heerlijke week in een prachtig appartement in één van de mooiste streken van Italië.

Er zijn drie lesdagen. Dan sta je vier uur in de keuken. Het is direct schort-aan en handen-uit-de-mouwen. Alles wat je moet weten, leer je terwijl je bezig bent. Na afloop komen de gerechten op tafel en kiest de kok er passende wijnen bij zodat je met je mede-cursisten kunt genieten van een fantastische lunch.

Wie deze kookworkshop heeft gevolgd, kan zeven authentieke recepten klaarmaken en beheerst de basisvaardigheden om nog veel meer te bereiden.

Het aantal deelnemers aan een cursus is maximaal 14. Zou je met een grotere groep een cursus willen doen, neem dan even contact met ons op: info@cucina-originale.nl

Kijk op: www.cucina-originale.nl

image004 image007 image008

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button