NieuwsToscaneVakantie

Charmante landhuizen en schitterende villa’s met zwembad

Italië is een geliefde vakantiebestemming, vaak in talrijke liederen bezongen en op kunstwerken vereeuwigd. U ervaart Italië op zijn mooist tijdens een vakantie in een karakteristiek vakantiehuis.

Voor iedereen die optimaal wenst te genieten van een comfortabele vakantie, biedt NOVASOL charmante landhuizen en schitterende villa’s met zwembad. Bij NOVASOL beleeft u een aangename vakantie in een bijzondere omgeving en neemt u memorabele momenten mee terug naar huis.

NOVASOL is in Italië met meerdere service kantoren en professionele medewerkers vertegenwoordigd. Onze vakantiehuizen en appartementen zijn met zorg geselecteerd en volledig ingericht, zodat u kunt uitkijken naar een fijne en onbezorgde vakantie. Ieder vakantiehuis is persoonlijk geselecteerd en gecategoriseerd.

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Met meer dan 45 ervaring in de verhuur van vakantiehuizen en appartementen hebben al 33.000 huiseigenaren en miljoenen vakantiegasten ons hun vertrouwen geschonken.

Beleef de lente in Toscane

Iedereen is wel bekend met het de schitterende beelden van Toscane, die vaak op ansichtkaarten te zien zijn. De lente in Toscane beleven is een mooie ervaring. Omdat Toscane vrij noordelijk in Italië is gelegen, is het klimaat in Italië heerlijk mild in de lente en daardoor ideaal om deze streek te verkennen.

foto 2 novasol

Wanneer bij ons het einde van de winter nadert, staan de velden in Toscane al in bloei. Vanaf eind maart breekt de lente aan en kunt u genieten in een groene omgeving, waar de amandelbomen over een roze zee van bloemen beschikken en waar de gele narcissen zorgen voor prachtige kleuraccenten in het landschap.

In de lente kan het in Toscane al meer dan 20 graden worden. Een mooie manier om van de lente in Toscane te genieten is een verblijf in een vakantiehuis in het binnenland. Hier kunt u ontspannen in een karakteristieke, landelijke omgeving. Breng in de lente zeker een bezoek aan de stad Florence, een van de meest geliefde bestemmingen in Toscane. Florence is als het ware één groot openluchtmuseum, met een grote hoeveelheid kunst en geschiedenis.

novasolbeeld3

Zomer aan het zwembad

Tijdens de zomer kunt u in heel Italië genieten! In de zomer trekt Italië toeristen uit de hele wereld. Ondanks de drukte in de zomer kunt u bij NOVASOL toch in alle rust op een eigen plekje ontspannen. Een vakantiehuis met een zwembad is daarbij ideaal. Geniet van een droomvakantie in het zuiden, begin de dag met een duik in het eigen zwembad. Daarna kunt u ontbijten op het terras met uitzicht op het Italiaanse landschap. U vindt altijd een geschikt vakantiehuis voor een vakantie met zijn tweeën, met het hele gezin of zelfs de hele familie. Onze vakantiehuizen met zwembad zijn zeer populair in de zomer.
Bij NOVASOL wordt uw droomvakantie realiteit.

A presto in Italië, tot zien in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button