NieuwsRegio'sToscaneVakantie

Casa di Beau winter op 7 januari

Beau Van Erven Dorens is, zo vermoeden wij, stiekem naar Italië afgereisd of hij gaat dat binnenkort doen. Op 7 januari komt er namelijk een speciale eenmalige editie van Casa di Beau Winter. Dan verwelkomt Beau twee gasten om hen samen en apart te interviewen. Wie dat zijn is nog geheim maar wij hebben onze speurneuzen alvast ingeschakeld om het zo snel mogelijk te onthullen, net als bij de uitzendingen van afgelopen augustus en september.

Kennelijk krijgt de presentator die nu dagelijks op de buis is geen genoeg ons lievelingsland. Na Lago di Beau (aan het Comomeer) en Isola di Beau (Sardinië) volgde deze zomer Casa di Beau in een mooie villa vlakbij Florence.

Casa di Beau winter op 7 januari
Het huis waar de afleveringen van Casa di Beau van zomer 2023 werden opgenomen,. Of dit ook de locatie is van de eenmalige wintereditie op 7 januari 2024 is nog niet bekend. Foto: Angelo Trani

Nieuw seizoen in 2024?

Er keken zo’n 1 miljoen kijkers per aflevering naar Casa di Beau deze zomer en dat is in commercieel kijkcijferland een hele prestatie. De kans dat er dan ook een nieuw seizoen komt in 2024, lijkt erg groot. De presentator hintte daar al wat op in de allerlaatste scène. Daarin belt hij namelijk een Italiaanse makelaar met de vraag of hij een huis weet aan zee. Beau dacht aan Sicilië, Portofino of Puglia, als er maar gezwommen kon worden in de zee. Wat ons betreft zijn al deze drie plekken buitengewoon geschikt voor een nieuwe serie. We proberen je het weer als eerste te vertellen waar Beau gaat neerstrijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button