HuizenNieuws

Bunga Bunga villa van Berlusconi nog steeds te koop, voor 450 miljoen…

Het wil nog niet zo vlotten met de verkoop van Villa Certosa, het huis, beter gezegd, landgoed van Silvio Berlusconi op Sardinië. De villa werd beroemd toen in 2009 een fotograaf er in slaagde 7.000 foto’s te nemen van het interieur en de gasten, onder wie enkele topless jongedames. De hele wereld weet sindsdien wat Bunga Bunga betekent.

Na de beschamende publicatie wilde Berlusconi er vanaf, alleen de prijs vormt kennelijk voor een aantal gegadigden nog een probleem. 450 miljoen euro vraagt hij er voor. Sinds die tijd zouden volgens welingelichte bronnen onder meer een Arabische prins en een Russische oligarch een bod hebben gedaan. Vorige week kwam het nieuws dat een steenrijke Madrileense familie er 400 miljoen voor over zou hebben.

De cover van het blad met de compromitterende foto's
De cover van het blad met de compromitterende foto’s

‘Il Cavaliere’, wiens fortuin wordt geschat op meer dan 1,1 miljard euro, bezit nog meerdere vakantiehuizen op het mooie Sardinië. Naast de officiële residenties waar Berlusconi gasten als Poetin en Blair ontving, mag de koper van Villa Certosa zich ook verheugen op een kunstvulkaan, twee meren, zeven zwembaden en een Grieks amfitheater. Het hele terrein omvat zo’n 120 hectare met een aantal huizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button