Miss Italia Olanda

Braziliaanse Silvia Novais Miss Italia Nel Mondo 2011, Tess Huissen uitgeschakeld in tweede ronde.

Uit een groot aantal beeldschone Nederlands-Italiaanse dames werd eind mei op het Italië Evenement Miss Italia Olanda gekozen. De spectaculaire verkiezing wees Tess Huissen aan als winnares en zij verdedigde Nederland afgelopen maandag tijdens de grote televisieshow in Reggio Calabria die live door de RAI, wereldwijd werd uitgezonden.

De missen Belgio, Olanda e Benelux 2011

De Nederlandse leek goede kans te maken, ze verscheen in Italiaanse kranten en kreeg veel aandacht van de jury. Tess, de jongste van alle deelneemsters tijdens dit mondiale evenement ging nog door naar de laatste twintig maar behoorde helaas niet meer tot de laatste tien deelneemsters. Tess verklaarde voor omroep Flevoland dat alle dames de verkiezing uiterst professioneel benaderden en niets aan het toeval overlieten. Voor Tess was de verkiezing een geweldige ervaring maar ook een ware fysieke uitputtingsslag. Ze was dan ook blij om na drie weken weer naar huis te kunnen.
Miss Italia Nel Mondo werd uiteindelijk Silvia Novais, een 24-jarige Braziliaans-Italiaanse schone die onder andere door Gerard Depardieu, de bekende franse acteur, een van de juryvoorzitters, werd gefeliciteerd. Kennelijk liet de jury de band met Italië dit keer minder zwaar meewegen want Silvia was nog nooit in Italië geweest en alleen haar overgrootvader was verantwoordelijk voor de Italiaanse connectie.

Bekijk alle deelmemers van de verkiezing: http://www.tvblog.it/galleria/foto-delle-40-finaliste-di-miss-italia-nel-mondo-2011/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button