Borsato goes Gaga met pastajurk
De bruidsjurk van pasta is volgens Borsato speciaal voor deze opening ontworpen. De rok van de jurk bestaat uit 20.310 stukjes pasta. De slierten aan de jurk hebben een gezamenlijke lengte van 750 meter en de diameter van de rok is 3 meter. Op de videobeelden menen we in ieder geval Farfalle, Penne, Trottole en Pipette Rigate te herkennen.
Restaurateur Yassine Hanyn (31) en Pieter Duyneveld (61) van Silhouet hebben een nieuw en erg origineel concept bedacht. Een samensmelting van
culinaire beleving, binnenhuisarchitectuur en fashion. Het interieur, de menukaart en de activiteiten worden
gekoppeld aan de seizoenen, die een belangrijke rol spelen in de keuken, het interieur en de mode. Iedere vier maanden wordt het restaurant opnieuw ingericht volgens de laatste trends. Twee dagen daarvoor verschijnt een glossy magazine met tips en trends op het gebied van inrichting, fashion en culinair.
Het ontwerp van de jurk is een voorproefje van de bruidsshows die Mary Borsato in samenwerking met Silhouet & Laconda gaat geven in de vernieuwde zaak.
Carolien Corthals van delicatessenwinkel Il Trovigo in Sluis maakte ook een pastajurk.