Kunst, film, muziekMuziekNieuws

Bocelli zingt met Jennifer Lopez en Furtado op nieuwe CD

Passione, heet de nieuwe CD van de Andrea Bocelli. De Italiaanse operazanger begeeft zich met dit album op het terrein van de popmuziek.Hij zingt met wereldsterren als Jennifer Lopez en Nelly Furtado romantische mediterrane klassiekers.

Het virtuele duet met de Franse legende Edith Piaf is ook bijzonder. La Vie En Rose, is de klassieker die Bocelli samen met haar zingt. De Italiaanse ster zingt in zes talen: Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Portugees en, weliswaar niet erkend, het Napolitaans.

Andere bekende nummers zijn Love Me Tender, The Girl from Ipanema en September Morn (van Neil Diamond).
Andrea Bocelli had eerder al veel succes met een duet. Met Time To Say Goodbye, samen met Sarah Brightman, heeft hij nog steeds de hoogste notering van de Italiaanse artiesten in de Top 2000.

De CD is mooi op tijd voor Valentijnsdag, een van oorsprong Italiaans feest zoals u misschien weet. Met een dergelijk kado kan de liefde de komende tijd niet meer stuk!

CD Andrea Bocelli bij de Blokker
Meteen in de aanbieding bij de Blokker!

Bestellen
De CD is bij Bol.com te koop, bestel ‘m hier.
Tip: Il Giornale spotte de CD ook al bij de Blokker, in de aanbieding, voor € 14,99!

Naar Bocelli in de bioscoop op Valentijndag
In februari wordt een film uitgebracht van het “Love in Portofino-concert” dat de zanger augustus 2012 gaf op het Piazetta in Portofino, Italië. Voor een intiem gezelschap bracht hij de meest beroemde lovesongs ten gehore samen met Caroline Campbell op viool, Chris Botti op de trompet en een 40-koppig orkest.

Dit uiterst romantische concert is live in HD opgenomen en wordt in 5 Pathé bioscopen door het hele land vertoond op Valentijnsdag, 14 februari 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button