algemeenKunst & CultuurKunst, film, muziekMuziekNieuwsOpera

Bocelli had Corona

De wereldberoemde tenor Andrea Bocelli maakte deze week bekend dat hij positief getest is op Corona. Hij maar ook zijn gezin hebben milde klachten gehad maar zijn inmiddels weer helemaal gezond.

Bocelli vertelde ook dat hij bloedplasma gedoneerd had ten behoeve van een wetenschappelijke studie die medicatie voor coronapatiënten onderzoekt. De zanger ontdekte het virus na een test op 4 maart.

Zijn Andrea Bocelli Foundation startte later een inzamelingsactie om ziekenhuizen te helpen bij het aanschaffen van apparatuur die nodig is om hun medisch personeel te beschermen.

Andrea Bocelli wist op paaszondag 12 april nog 23,5 miljoen mensen te betoveren tijdens zijn concert in de Dom van Milaan dat live werd gestreamd. Hij was daarvoor uitgenodigd door de burgemeester van de door Corona zwaar getroffen stad. “Dankzij de muziek omhelzen we het hart van onze gewonde aarde”, liet de 61-jarige Bocelli toen weten. De reacties waren laaiend enthousiast.

Op de foto boven zie je Bocelli met zijn broer en zijn vrouw. Deze maakten we na het exclusieve interview dat we een paar jaar geleden deden met de wereldster.

Bocelli had Corona
Bocelli had Corona

Bocelli had Corona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button