algemeenItaliaanse modeNieuwsStile Italiano

Blote Nederlandse modellen op Pirelli-kalender

De 49-ste editie van de wereldberoemde Pirelli-kalender deed bij sommigen de wenkbrauwen fronsen. De meest begeerde kalender ter wereld opent met bloot! De foto’s zijn op Corsica gemaakt door Mario Sorrenti. Een Napolitaanse fotograaf opgegroeid in New York en bekend vanwege zijn naaktfoto’s. Hij is gek genoeg de eerste Italiaan die de foto’s voor de kalender van het Italiaanse bandenmerk mag schieten.

Mario had een droomopdracht want hij mocht werken met de mooiste modellen en actrices ter wereld zoals Kate Moss, die de cover siert, en de Nederlandse Lara Stone (uit Geldrop). Zij werd vorig jaar ook al voor de kalender gefotografeerd. Daarnaast was ook het Nederlandse topmodel Saskia de Brauw van de partij waarvan net bekend is geworden dat ze het nieuwe gezicht van het Italiaanse modehuis Max Mara wordt. Voor de kenners; ook Isabeli Fontana, Natasha Poly, Joan Smalls, Guinevere van Seenus, Malgosia Bela, Edita Vilkeviciute, Milla Jovovich, Margareth Made, and Rinko Kikuchi gingen op de kiek. Veel Oost-Europa en opvallend genoeg maar één Italiaanse dame, Margareth Made. In Il Giornale las u in ons artikel over shoppen in Milaan al eens eerder dat dames uit Italië vaak te klein zijn voor het echte modellenwerk.

Onschuldig sexy

De fotograaf over zijn shoot: “Het was in de eerste instantie mijn bedoeling om hele sexy foto’s te maken. Maar toen we op de locatie aankwamen veranderde ik van gedachten. Ik wilde geen tuitlippen en borsten in het gezicht. Daarom viel de keuze op bloot”.
De Nederlandse Lara Stone verklaarde: “de foto’s zijn onschuldig sexy in plaats van ordinair sexy. Ik zou elk jaar wel op de kalender wil verschijnen!

De kalender is erg exclusief. De gedrukte billen van Kate zijn slechts voor een handvol VIP’s weggelegd want de kalender wordt alleen naar de beste relaties van bandenfabriek gestuurd.
Gewone stervelingen kunnen gelukkig wel via de site van Autoblog de blootfoto’s bekijken. Dat is logisch want het is immers gewoon een fabrikant van autobanden die een leuke kalender maakt. Via deze link een spannende video, ‘the‘making off’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button