Italiaanse dranken en likeurenNieuwsSmakenZakenkrant

Bier met Limoncello vernieuwd

Hert bier heeft haar Limon Ciao vernieuwd. Het limoncello biertje wordt nu gebrouwen met Weizen. Fris met een twist en natuurlijk zoet is het nog steeds.

Limoncello is al jaren een grote hit en daar pikken creatieve kaaskoppen een graantje van mee. Zet ‘Limon’ op een fles of ‘ello’ en het verandert geheid in goud. Tientallen varianten zagen  we al langskomen.

Zelf schillen

In Mexico doen ze al jaren een citroentje in het bier dus waarom geen scheut Limoncello dachten Ivar Camps en Johan Graveland. De Italiëfan die al z’n eigen limoncello maakte en de bierbrouwer zagen het schuim meteen verdwijnen maar ze gaven niet op. Ze werd Limon Ciao geboren en vanzelfsprekend ging het al snel als warme broodjes. Ivar schilt de citroenen voor zijn merk Campsello met de hand maar door alle bestellingen leek het wel topsport. Hij kan er nu 60 stuks per uur! Vervolgens verwerkt Johan van Hert Bier het tot een frisse dorstlesser met een dikke 5% alcohol.

Wat betreft schiller Ivar blijft het bij een hobby maar de brouwer heeft de smaak te pakken. Zolang Ivar echter niet doorschilt zal het voorlopig niet meevallen om een flesje op te kop te tikken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button