HuizenNieuws

Bezoek gratis de Second Home Beurs!

Droomt u ook weleens over een vakantiehuis in Italië? Een eigen casa met uitzicht over glooiende heuvels of een ruim appartement aan de prachtige kust? Waarbij u zowel van de rust en de natuur als van de hartelijke gastvrijheid van uw Italiaanse buren geniet. Deze droom is misschien dichter bij dan u denkt!

Il Giornale biedt exclusief aan zijn lezers twee gratis toegangskaarten aan voor de Second Home Beurs, dé beurs voor een tweede huis. Wij heten u van harte welkom van 6 – 8 oktober 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.

Op de beurs kunt u zich oriënteren in het zeer gevarieerde huizenaanbod van Italië, maar uiteraard ook in het woningaanbod van andere populaire vakantielanden zoals Spanje, Frankrijk, Portugal en Nederland. Ook treft u er financiële en juridische adviseurs die al uw vragen rondom de aankoop van een tweede huis vrijblijvend kunnen beantwoorden. 

Registreer uw gratis entreekaart via: www.secondhome.nl/il-giornale

Praktische informatie

Op de website van de Second Home Beurs vindt u verder alle informatie die van pas kan komen bij een bezoek aan de beurs. Naast route- en parkeerinformatie is er een volledig overzicht van alle exposanten te vinden. Tevens kunt u het volledige seminar programma bekijken.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden: 10.00 uur – 17.00 uur
Website: www.secondhome.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button