Italiaanse modeNieuwsStile Italiano

Betaalbare Italiaanse tassen van hoogwaardige kwaliteit

Échte liefhebbers van Italië weten dat kwaliteit daar een allesomvattende regel is. Niet alleen op culinair gebied, maar zeker ook als het om tassen gaat.

Twee jaar geleden flaneerde Lindsey door de smalle straatjes van een Toscaans dorp, toen haar ogen op een stel prachtige tassen vielen. In een schattige Italiaanse modezaak werden alléén maar Vera Pelle-tassen verkocht. Oogverblindend mooi. Ze was – letterlijk en figuurlijk – meteen verkocht, verliefd zelfs.

Lindsey: “Als ondernemer was ik al jaren op zoek naar Italiaanse, lederen tassen van hoogwaardige kwaliteit, die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn, die ook nog eens modieus en betaalbaar zijn. Die had ik daar ineens gevonden. Nu kun je ze dus bij Cleverly. bestellen, mijn webshop met handgemaakte tassen die met liefde zijn gemaakt.

Naast de Italiaanse tassen vind je in de webshop nu ook accessoires, Italiaanse olijfolie én leuke borrelplanken. Die maakt mijn vader met veel liefde met de hand. De borrelplanken zijn écht helemaal hot momenteel.  Ze komen weliswaar niet uit Italië, maar worden wel gemaakt met dezelfde liefde voor een product en dezelfde kwaliteitsnorm.

Service, warmte en eerlijkheid zijn kernwaardes die bij mij hoog in het vaandel staan, net als in Italië. Zo krijg je op de tassen altijd één jaar garantie en betaal je bij een besteding van minimaal € 30,- geen verzendkosten.”

Wil je ook graag jezelf of een ander blij maken met een mooie, authentieke Italiaans tas, een houten borrelplank of een overheerlijke olijfolie? Neem dan eens een kijkje in de webshop Cleverlytassen.nl of volg Lindsey via Instagram voor de nieuwste aanwinsten. Via deze link lees je meer over de producten en het waarom achter al dat moois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button