Italiaanse merenLombardijeNieuwsVakantie

Beau van Erven Dorens naar het Comomeer in Italië

Dit najaar reist presentator Beau van Erven Dorens naar het fraaie Comomeer om er, a la Villa Felderhof, bekende Nederlanders te interviewen.

Veel details liet hij nog niet los behalve dat het een; “Romantisch decor wordt, vol bergtoppen en pittoreske dorpjes, gelegen tussen de groene heuvels en het diepblauwe water. De ideale situatie voor contemplatie en mooie gesprekken!” Ook vertelde Beau dat hij met twee bijzondere gasten een paar dagen zal optrekken. Vanaf wanneer de serie wordt uitgezonden is helaas nog niet bekend.

Wij weten wel een paar mooie plekjes te vinden in ieder geval. Vorig jaar verbleef onze redactie in het fraaie Bellagio. Precies op de punt tussen de twee benen van het meer. Maar het schattige Mennagio aan de overkant is ook prachtig net als de naamgever van het meer Como.

George Clooney

De RTL-ster zal zich prima thuis voelen tussen de vele internationale celebraties die hier een optrekje hebben. George Clooney is daarvan misschien wel de bekendste. Hij is sinds afgelopen weekend weer aan het meer te vinden samen met zijn vrouw Amal. Daar zullen ze in hun Villa Oleandra op 6 juni de verjaardag van hun tweeling vieren, die worden 4 jaar. Of het een happy birthday wordt of een Buon Compleanno is nog niet helemaal zeker. Wij denken het laatste. De acteur liet namelijk in een interview weten dat de kinderen inmiddels vloeiend Italiaans spreken en dat ze volop gebruik maken van deze geheimtaal (zie video)!

Het gezin zal een groot deel van de zomer aan het meer te vinden zijn, aldus de paparazzi…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button