NieuwsRegio'sToscaneVakantie

Beau blijft in Italië met Casa di Beau in Toscane!

Het bevalt Beau van Erven Dorens goed in Italië en groot gelijk heeft hij. Na het succes van Lago di Beau en Isola di Beau heet zijn nieuwe programma Casa di Beau! Deze keer reist de 52-jarige presentator af naar de regio Toscane. Wie de gasten zijn is nog niet bekend maar wel dat het vanaf donderdag 31 augustus wordt uitgezonden op RTL 4.

Casa di Beau is het derde seizoen in een succesvolle reeks waarin iedere aflevering twee bekende Nederlanders te gast zijn. Ze komen bij Beau op bezoek in een prachtig huis op de mooiste plekjes van Italië. De ontspannen setting in een zonnig buitenland deed al snel denken aan Villa Felderhof. Net als dat programma, trokken ook de eerste twee seizoenen van Lago di Beau aan het Comomeer en Isola di Beau op Sardinië veel kijkers. Met Casa di Beau borduurt RTL4 voort op de succesvolle formule en krijgen wij als kijkers ongetwijfeld prachtige plaatjes van het Toscaanse landschap te zien.

De producenten moeten dit keer wel opschieten want wij krijgen de indruk dat de opnames nog niet zijn geweest. In 2021 en 2022 waren die in de zomerperiode waarna het programma pas een half jaar later op de buis kwam. Dit keer moet de montage een stuk sneller.

We gaan net als tijdens Lago di Beau en Isola di Beau weer op zoek naar het huis waar het programma is opgenomen. Tijdens de eerst promo’s lijkt dit huis nog veel groter dan die uit de eerdere series.

Update: Eerste gasten in beeld

Tijdens de eerste promo’s zien we al een paar gasten in beeld. We menen we oud-wielrenner Thomas Dekker te herkennen als Beau met deze gast een rondje op de racefiets maakt.

Verder zien we journalist en programmamaker, Sinan Can. Hem zien we ook veel zien in andere talkshows.

Verder herkennen we journalist en Tv-presentator Kees van der Spek die met het programma Oplichters Aangepakt altijd hoge kijkcijfers scoort. Deze gast is inmiddels ook officieel bevestigd.

Tot slot werd bekend dat Ellen ten Damme samen met Kees van der Spek in de eerste uitzending te zien is. De veelzijdige van Damme (55) is vooral bekend vanwege haar muzikale talent en haar theaterproducties maar ze speelde ook diverse rollen in Tv-series en films.

Meer over de gasten van Casa di Beau

De villa waar Casa di Beau is opgenomen

Nu donderdag

De eerste twee seizoenen waren op zondagavond te zien. Dit nieuwe seizoen staat wekelijks op de donderdag om 20:30 uur in de planning. Er zijn zeven afleveringen. Zet naast 31 augustus dus ook 7, 14, 21, 28 september en 5 en 12 oktober in je agenda.

Beau getrouwd in Italië

Beau is dus geen onbekende in Italië. Op 15 april 2000 trouwde hij in een, zoals hij zelf zegt: “prachtig Italiaans dorp, omringd door familie en vrienden”. De presentator vertelde drie jaar geleden verder in interviews op dat moment niet gelukkiger te kunnen zijn. “De Italiaanse burgemeester droeg een sjerp en las enkele verplichtingen voor, waaraan wij ons dienden te houden. Toen was het opeens gebeurd, we waren een echtpaar”.

Fotogeniek Toscane

Beau blijft in Italië met Casa di Beau in Toscane!
De opnamen van Wie is de Mol waren in 2020 in Toscane

Tv-makers reizen graag af naar Toscane. Natuurlijk herinner je je nog de serie van Wie is de Mol die in 2020 in deze regio werd opgenomen. Armin van Buuren nam er een videoclip op en de film De Toscaanse Bruiloft was een grote hit met een aanstekelijk liedje. Van recenter datum is de TV-serie KLEM die in Toscane werd opgenomen.

Beau blijft in Italië met Casa di Beau in Toscane!

Beau blijft in Italië met Casa di Beau in Toscane!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button