Italiaanse liefdeNieuwsstileStile Italiano

B&B vol liefde gaat langs bij Debbie en Hans

Vanaf 10 juli is bij RTL4 weer een nieuw seizoen te zien van B&B vol liefde. Dit keer doen er geen vrijgezellen in Italië mee, maar het programma gaat wel even langs bij Debbie en Hans, om te kijken hoe het met ze is.  

De Amsterdamse Debbie Breg ontpopte zich in 2021 als een charmante lady-in-red en strenge meesteres voor haar dating-mannen in Casa Santangelo! Het eeuwenoude paleis in Salerno ligt op een steenworp verwijderd van de Amalfikust. Debbie heeft het pareltje inmiddels verkocht aan een Nederlander.

Het programma bracht haar niet de gehoopte de liefde maar vlak na de opnames was het wél raak. Italiaan Vincenzo wist haar hart te veroveren en het stel pakte meteen door. Ze trouwden en dit voorjaar beviel Debbie van een zoontje die ze Giuseppe noemden. Vorige week deelde ze op Instagram voor het eerst een foto van haar samen met man en kind.

Hans in Pistoia

B&B vol liefde gaat langs bij Debbie en Hans
Foto: RTL

In 2008 begon Hans met zijn toenmalige vrouw Libera een B&B in Pistoia. Het huwelijk liep stuk en dus kon je vorig jaar zien hoe Hans in B&B vol liefde op zoek ging naar een nieuwe vlam. Er kwamen allerlei dames op bezoek in het huis in de prachtige Toscaanse stad, maar de vonk sloeg nooit echt over. Het hielp wat dat betreft ook niet dat zijn ex-vrouw Libera nog steeds in het huis was om de B&B te runnen.

Hans werd dus niet verliefd en de twee besloten na de opnames om de B&B in de verkoop te doen, omdat ze het mentaal en fysiek niet meer aankonden. Voor zover wij weten is het huis nog niet verkocht.

Hans kreeg na de uitzendingen nog vele mails van dames die hem wel zagen zitten. Maar dat houdt hij al een tijdje af. Pas als het huis is verkocht wil hij aan een nieuwe liefde denken. Tot die tijd bewaart hij de mails wel!

Vanaf 10 juli

Het derde seizoen van B&B vol liefde kent elf deelnemers en is vanaf 10 juli zeven weken lang elke maandag tot en met vrijdag te volgen om 20.30 uur bij RTL 4. De laatste aflevering is op 25 augustus.

B&B vol liefde gaat langs bij Debbie en Hans

B&B vol liefde gaat langs bij Debbie en Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button