Italiaanse auto'sNieuwsStile Italiano

Auto Moto D’Italia nu in Rosmalen 19 en 20 oktober

Italiaanse auto’s vertegenwoordigen alle sterke punten van het land; Stijlvol, mooi design en sportief. Ze doen een appèl op alle emoties. Het autospektakel Auto Moto D’Italia, is al twintig jaar een feest voor Italië-liefhebbers maar is nu verhuisd van Houten naar Rosmalen, want daar hebben ze de auto in het hart zoals u weet. De meest aansprekende snelle sportwagens en zeldzame meesterwerken zijn te zien maar ook La Dolce Vita ontbreekt niet. Lifestyle, lekkere hapjes en muziek zorgen voor een echte Italiaanse sfeer.

De nieuwe organisatie van het evenement wil alle facetten van de Italiaanse auto-industrie laten zien. Er zijn uiteraard merkenclubs, specialisten die Italiaanse auto’s te koop aanbieden óf onderhouden en standhouders met onderdelen, automobilia en kunst. Naast auto’s is er ook heerlijke espresso, cappuccino, kleding, wijn, muziek, pizza en ook een gratis exemplaar van de nieuwe Il Giornale!

Koop een klassieker!

Zo’n exclusieve klassieke bella kopen is zo gek nog niet, een goede levert doorgaans meer euro’s op dan de beurs. En dan hebben we het nog niet eens over het plezier! Recente veilingen tonen aan dat de Italiaanse klassiekers flink in de lift zitten want beleggers van buiten Europa (Azië) spenderen hun geld tegenwoordig liever aan kunst en klassieke auto’s.

logo auto moto d italiaSpeciale aandacht voor Lamborghini

Zoals u al een paar keer las op deze site bestaat het illustere merk Lamborghini dit jaar 50 jaar. In Rosmalen staat een bijzondere verzameling van exoten van dit fantastische merk.

Meer informatie op de website: www.automotoditalia.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button