Italiaanse auto'sNieuwsStile Italiano

Auto Moto D’Italia dit jaar op 3 en 4 oktober in Rosmalen

Ooit jarenlang in Houten vindt Auto Moto d’Italia nu al voor de derde keer plaats in een natuurlijke habitat voor de Italiaanse bella’s, het Autotron Rosmalen. Dit jaar is het feest op 3 en 4 oktober. 

Deze editie breidt de beursvloer fors uit en zijn er meer dan ooit bijzondere auto’s en motoren te zien en te koop.

De beurs heeft nu dus meer vierkante meters dan ooit en dat zien we graag. Het evenement staat dit jaar in het teken van het merk Lamborghini. Zo is er bijvoorbeeld een expositie te zien over de Lamborghini Diablo die nu 25 jaar bestaat maar er zijn ook tal van andere modellen te zien van het roemruchte Italiaanse merk.

Er is de mogelijkheid om mee te rijden in een Ferrari en heel leuk is de eerste editie van het Concorso Italiano. Dat is een concours d’elegance voor de mooiste klassieke bolides van het evenement.

Mode en lekkernijen

Natuurlijk ontbreekt de echte Italiaanse sfeer niet door de gezellig muziek en er zijn volop Italiaanse delicatessen te proeven. Boetiek Willemien uit Rosmalen is aanwezig met een collectie prachtige kleding.

Openingstijden & Adres

Het Autotron Rosmalen is vanaf 10.00 tot 17.00 geopend voor bezoekers. Het Autotron is gevestigd aan de A59 (afslag Autotron). Adres voor uw navigatie: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button