NieuwsRegio'sUmbriëVakantie

Armin van Buuren video in Umbrië

‘Sunny’ heet de nieuwe hit van Armin van Buuren en waar kan je dan beter je videoclip opnemen dan in Italië. De wereldberoemde DJ koos voor het pittoreske plaatsje Bevagna vlakbij Perugia in de regio Umbrië. Dat staat op de lijst staat van de borghi più belli d’Italia, de mooiste dorpjes van Italië (hier de lijst).

De beelden, onder meer geschoten in het ‘gouden’ Italiaanse licht, zijn adembenemend. Armin zelf vond het uitzicht over de groene heuvels ongelofelijk inspirerend zei hij in een van zijn vlogs. Dit voorjaar waren de opnames die voor de verandering in alle rust werden gemaakt. Op de filmpjes van de DJ zelf zien we dat de lokale bevolking niet echt onder de indruk is van de wereldster. Naast opnames in een van de restaurants in het dorp, figureert het nabij gelegen Assisi ook nog even als achtergrond in het verhaal. Wie zien verder lokale inwoners en ook de 22-jarige Isabelle van der Tuin uit Alkmaar die een hoofdrol heeft in de clip.

Misschien kreeg Armin de tip over het schitterende dorp van twee andere Nederlanders, Hans en José Heij. Zij beheren in Bevagna de agriturismo Residenza Torre del Colle. Dus als je na het zien van de clip de koffers meteen wilt pakken dan ontvangen zij je met open armen. Hier de clip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button