LazioNieuwsRomeVakantie

Aquarium nieuwe attractie in Rome

In veel Italiaanse steden is het lokale zeeleven te bewonderen in grote aquaria en nu zal ook Rome binnenkort een eigen aquarium openen. De opening zou eigenlijk al deze zomer plaatsvinden maar een reeks aan technische problemen verhinderde dat. Sea Life Aquarium Roma gaat nu voorjaar 2016 open onder het kunstmatige meer in de wijk EUR.

Het aquarium zal 5.000 zeedieren tellen en meer dan 100 soorten in tanks gevuld met meer dan een miljoen liter water. De bezoeker kan in een soort onderwatertunnels de verschillende schildpadden, haaien, roggen, kwallen en zeepaardjes zien waardoor het net lijkt alsof je er zelf tussen zwemt. Het hele complex is zo’n 16.000 m2 groot.

Een kaartje kost € 17,- voor volwassenen en € 13,50 voor kinderen onder de 12. Kinderen onder de 3 jaar gratis. Volg de ontwikkelingen via de website www2.visitsealife.com/rome of de Facebookpagina www.facebook.com/sealiferoma

aquarium rome

Andere attracties in Rome

Rome is natuurlijk veel meer dan het Vaticaan, de Spaanse trappen en het Colosseum. Voor wie geen zin heeft in eindeloze rijen en horde toeristen hier een aantal tips voor verrassende dingen te doen in Rome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button