Kunst, film, muziekMuziekNieuws

Amsterdam en Nederlandse ontwerper in nieuwe clip Laura Pausini

In de eerste clip van het nieuwe album (Benvenuto)van Laura Pausini speelde Amsterdam al de hoofdrol en ook in de nieuwe videoclip van de single Non ho mai is de hoofdstad weer langdurig in beeld. Laura is kennelijk gek op Nederland want nu is ook bekend geworden dat vier creaties van de Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker in deze clip figureren. Het zijn zogenaamde chiffon jurken, uit zijn  laatste collectie ‘Glamorous peaceful warrior women’, zo meldde een trotse van den Krommenacker onlangs aan Shownieuws. Hij is geen onbekende in Italië. Addy heeft een appartement in Milaan en laat daar ook zijn kleding maken.

Laura pausini videoclip in Amsterdam Non ho Mai Bijenkorf op de dam

In Il Giornale las u al eerder dat Laura Pausini eind juli van dit jaar in Amsterdam was voor de opnames van haar video’s. De confrontaties met brutale Amsterdamse paparazzi leverde kolderieke situaties op. In de nieuwe clip vaart Laura met een salonboot door de grachten, zien we in een shot De Bijenkorf op de achtergrond en lijkt de montage beelden van de hardloopbaan in het Olympisch Stadion gecombineerd te hebben met de metro en flats in de Bijlmer. Ook de Westertoren komt in een mooi shot naar voren. De zeer sfeervolle beelden gecombineerd met de uitstekende muziek maken het kijken de moeite waard. Oordeelt u zelf (lees meer)

Een reactie

  1. De hardloopbaan is gesitueerd in de Bijlmer onder de metro-spoorlijn,tussen de flats Kleiburg en Groeneveen,bij het Kraaiennestpad,het is dus geen getruckt montagebeeld van het Olympisch stadion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button