NieuwsRegio'sToscaneVakantie

Ontdek en ervaar het geliefde Toscane met Sunna Travel

Met een rondreis Toscane van Sunna Travel ontdek je deze geliefde regio in het midden van Italië. Toscane maakt indruk vanwege de glooiende heuvels, statige cipressen, weelderige wijngaarden, middeleeuwse dorpen, de rijkdom aan kunstschatten en de voortreffelijke keuken.

Met een rondreis Toscane kom je in verschillende gebieden om een goede indruk te krijgen van deze veelzijdige regio. Van tevoren zijn de accommodaties geregeld en bepaal je zelf je dagindeling met hulp van de reisinformatie en tips van Sunna Travel. Welke rondreis Toscane je uit het aanbod van Sunna Travel ook kiest, je zult optimaal genieten van het mooie Toscane!

Een autorondreis in Toscane
Een autorondreis in Toscane

Fly-drive Toscane

Liever vliegen en een autohuur huren? Boek dan een fly-drive Toscane. Je vliegt rechtstreeks naar Pisa en na aankomst op de luchthaven staat de huurauto al voor je klaar. Ook de accommodaties zijn van te voren geregeld, zodat je zorgeloos kunt genieten van deze geliefde regio in Italië. Het idyllische landschap, de beroemde kunststeden, de historische bezienswaardigheden, de Toscaanse keuken en de heerlijke temperatuur kenmerken een fly-drive Toscane. Alle autorondreizen van Sunna Travel zijn ook te boeken als fly-drive.

fly drive toscane sunna travel
fly drive toscane sunna travel

Agriturismo Toscane

Verblijf in een agriturismo Toscane om het échte Toscane gevoel te ervaren! Typerend voor een agriturismo is de landelijke ligging, weg van de drukte. Je geniet er van de gastvrijheid, de gemoedelijke sfeer, de Toscaanse levensstijl en de lokale producten. Sunna Travel biedt kleinschalige agriturismo in Toscane op de mooiste plekjes. Onze tip: de 13-daagse autorondreis Toscane in agriturismo, een ideale manier om de regio vanuit vier verschillende agriturismo te ontdekken.

Ontdek en ervaar het geliefde Toscane met Sunna Travel
Agriturismo Toscane

Vakantie Toscane

Laat je verrassen door de grote diversiteit van Toscane, een schitterende regio in het hart van Italië. Vanwege de talloze kunstschatten wordt Toscane ook wel ‘het openluchtmuseum van Italië’ genoemd. Sunna Travel heeft een uniek en gevarieerd aanbod voor een onvergetelijke vakantie Toscane. Alle accommodaties hebben ze persoonlijk geselecteerd en bezocht. Alle gepubliceerde rondreizen kunnen naar je persoonlijke wensen aangepast worden. Als je op reis gaat krijg je tips en informatie van Sunna Travel om zorgeloos en volop te kunnen genieten van een vakantie in Toscane!

Ontdek en ervaar het geliefde Toscane met Sunna Travel

Meer informatie? Advies nodig of wil je een reis naar Toscane boeken? Bel of mail gerust met Sunna Travel en zij helpen je graag verder!

Ontdek en ervaar het geliefde Toscane met Sunna Travel

Ontdek en ervaar het geliefde Toscane met Sunna Travel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button