NieuwsRegio'sToscaneVakantie

Ontdek en ervaar het geliefde Toscane met Sunna Travel

Met een rondreis Toscane van Sunna Travel ontdek je deze prachtige regio in het midden van Italië. Toscane is zeer geliefd vanwege de glooiende heuvels, weelderige wijngaarden, statige cipressen, middeleeuwse dorpen, de rijkdom aan kunstschatten en de voortreffelijke keuken.

Wij hebben met zorg onze rondreizen samengesteld die je langs de mooiste plekjes in Toscane brengt. Je kunt optimaal genieten van het mooie Toscane met één van onze unieke rondreizen!

Een autorondreis in Toscane
Een autorondreis in Toscane

Fly-drive Toscane

Liever vliegen en een autohuur huren? Boek dan een fly-drive Toscane. Je vliegt rechtstreeks naar Pisa of Florence en na aankomst op de luchthaven staat de huurauto al voor je klaar. Ook de accommodaties zijn van te voren geregeld, zodat je zorgeloos kunt genieten van deze geliefde regio in Italië. Het idyllische landschap, de beroemde kunststeden, de historische bezienswaardigheden, de Toscaanse keuken en de heerlijke temperatuur kenmerken een fly-drive Toscane. Alle autorondreizen van Sunna Travel zijn ook te boeken als fly-drive.

Een fly drive naar Toscane

Agriturismo Toscane

Wil je het échte Toscane ervaren? Verblijf in een agriturismo in Toscane! Typerend voor een agriturismo is de landelijke ligging, weg van de drukte. Je geniet er van de gastvrijheid, de gemoedelijke sfeer, de Toscaanse levensstijl en de lokale producten. Sunna Travel biedt kleinschalige agriturismo in Toscane op de mooiste plekjes. Onze tip: de 13-daagse autorondreis Toscane in agriturismo, een ideale manier om de regio vanuit vier verschillende agriturismo te ontdekken.

Agriturismo Toscane

Vakantie Toscane

Laat je verrassen door de grote diversiteit van Toscane, een schitterende regio in het hart van Italië. Vanwege de talloze kunstschatten wordt Toscane ook wel ‘het openluchtmuseum van Italië’ genoemd. Sunna Travel heeft een uniek en gevarieerd aanbod voor een onvergetelijke vakantie in Toscane. Alle accommodaties hebben ze persoonlijk geselecteerd en bezocht. Alle gepubliceerde rondreizen kunnen naar je persoonlijke wensen aangepast worden. Als je op reis gaat krijg je tips en informatie van Sunna Travel om zorgeloos en volop te kunnen genieten van een vakantie in Toscane!

Meer informatie? Advies nodig of wil je een reis naar Toscane boeken? Bel of mail gerust met Sunna Travel en zij helpen je graag verder! Meer reizen van Sunna Travel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button