Abonnement Il Giornale Italië Krant 

Onze (Nederlandstalige) gedrukte krant bestaat al meer dan tien jaar en we sturen hem ook thuis! Blijf het hele jaar bij de Italiaanse tijd, geïnspireerd en geïnformeerd over alle leuke, nuttige, lekkere en mooie dingen uit Italië.

Voor €12,50 ontvang je van ons vier edities per jaar thuis (regulier tarief).

België

Helaas zijn de verzendkosten naar België fors hoger dan binnen Nederland. Daarom rekenen wij voor verzending naar België een bedrag van € 16,95 per jaar.

Editie 2 (mei/juni) 2023

Verras je moeder, vrienden of familie met een origineel cadeau!

Zijn er meer Italiëfans in de vriendenkring of familie of heb je een oogje op een? Verras hem of haar dan eens met een speciaal cadeau, een jaar lang onze krant in de bus. Vraag via onderstaand formulier onze krant aan dan ontvangt hij of zij al snel het eerste exemplaar.

Vul hier je gegevens in (8 september 2023 ontvang je de eerste editie, aanmelden tot en met 30 augustus) Bellen kan ook via 0251-257924.

Wil je meteen al de meest recente editie (mei/juni 2023) ontvangen? Bestel dan hier je eerste exemplaar er los bij. Via dezelfde link is ook een proefnummer te bestellen.

4 reacties

 1. Mijn favourite koffieleverancier ; wellevendheid, behulpzaamheid en prompte levering , is : http://www.koffiecentrale .nl
  ( vraag naar de gebrande koffiebonen : Vascobelo Le Roi ! , — Perfetto ! — ),
  voegde bij zijn leverantie de Italie krant : Il Giornale toe .
  Nu wil ik een jaarabonnement .op deze uitgave .

  Met vriendelijke groeten ,
  P.J Laseur Platteel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button