NieuwsRegio'sToscaneVakantie

7-daagse rondreis “met de Vespa door Toscane” – Sunna Travel

Wil je op een unieke manier het échte Toscane ontdekken? Ga mee met een begeleide Vespa rondreis door Toscane voor een bijzondere belevenis! Al rijdend op een Vespa, de meest geliefde en ‘s werelds bekendste scooter, krijg je het ultieme gevoel van vrijheid. Je beleeft Toscane nog intenser met deze Vespa tour, die je kunt boeken bij Sunna Travel!

De Vespa is in 1946 in Toscane ontstaan en één van de bekendste iconen van Italië. Een Vespa is typerend voor het Italiaanse straatbeeld, je komt ze overal tegen. Tijdens de tour wordt natuurlijk even gestopt in Pontedera voor een bezoekje aan het Vespa museum. Hier kom je meer te weten over de geschiedenis van deze wereldberoemde scooter en zie je kleurrijke exemplaren en speciale uitvoeringen.

Rondreis Toscane

Tijdens deze reis verblijf je op twee verschillende locaties, eerst 3 nachten bij Lucca en daarna 3 nachten in het Chianti gebied. De sfeervolle accommodaties zijn beide prachtig gelegen en beschikken over een zwembad en een restaurant. Vanuit deze locaties ga je toeren over de historische wegen van Toscane en bezoek je mooie stadjes zoals Lucca, Volterra, San Gimignano, Castellina in Chianti en Siena. Onderweg geniet je van het prachtige Toscaanse landschap met de kenmerkende cipressen, de vele olijfbomen en uitgestrekte wijngaarden.

Nederlandse gids

De Vespa tour Toscane wordt begeleid door een Nederlandse gids, die de regio heel goed kent. De groep is klein, van 8 tot 16 personen, en je rijdt achter de gids aan die je meeneemt naar leuke en bijzondere plekjes. Zo kun jij zorgeloos genieten van het mooie Toscane!
Heb je zin om met z’n tweeën op avontuur te gaan met je Vespa? Of wil je liever een dagje ontspannen bij het zwembad? Deze reis is geen standaard groepsreis en gedurende de hele week kun je zelf bepalen waar je zin in hebt en heb je dus alle vrijheid.

De reis

Prijs € 749,- per persoon; het volgende is inbegrepen:
• 6 overnachtingen o.b.v. een 2-persoonskamer inclusief ontbijt
• 6 dagen Vespa 125cc per 2 personen inclusief helmen
• vervoer van bagage
• welkomstdrankje en diner op de eerste avond
• Nederlandse gids, een Italië fan die je het echte Toscane laat zien
• toeristenbelasting
• levering van de Vespa bij het hotel, uitleg en instructie
• telefoonhouder en USB-oplaadpoort in je Vespa met toegang tot de aanbevolen routes

Deze reis start iedere dinsdag van 22 juni t/m 31 augustus 2021.
De groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 16 personen.
Je kunt de reis ook uitbreiden met bijvoorbeeld een agriturismo Toscane of hotel Toscane.
Meer informatie over deze Vespa Tour? Bel of mail met Sunna Travel en zij helpen je graag! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button