Italiaanse kado's voor MoederdagNieuwsZaken

25 Italiaanse kado’s voor Moederdag, zondag 9 mei

Moeders mogen deze dagen wel eens extra verwend worden met een mooi Italiaans cadeau. Sommigen hebben de kinderen en kleinkinderen veel te weinig gezien. Daarom hebben we wat inspiratie voor je op een rij gezet waarmee ze in ieder geval in Italiaanse sferen blijft.

Alle cadeaus zijn eenvoudig via Bol.com te bestellen. Doe het op tijd, Moederdag is zondag 9 mei 2021.

Italiaanse sieraden

[divider]

De volgende in de serie bedels is de Toren van Pisa. Dit is een zilveren bedel van de toren met stijlvol detail. Ook deze bedel wordt verzonden met echtheidscertificaat en in een cadeauverpakking!

[divider]

Mama is vast wel eens in de meest romantische stad ter wereld geweest. Deze massief 925 Sterling zilveren bedel van een fraai masker, roept dan dierbare herinneringen op. Deze is geschikt voor de Pandora® bedelarmband.

[divider]

De volgende uit de serie bedels is die van het Colosseum in Rome. Ook deze weer van massief zilver en in cadeauverpakking in de bus van mams.

[divider]

Dit jaar ging het carnaval in Venetië opnieuw niet door, een mooi zilveren masker om de bedelarmband van mama biedt dan enige troost. Deze mag ze het hele jaar dragen!

[divider]

Deze valt in de budget kadootjes. Een ketting met fotohanger, bijvoorbeeld van de Italiaanse driekleur. Voor om de nek, in de auto of als sleutelhanger.

[divider]

Dit is net even een andere variant. Ook leuk.

[divider]

Van de budget meteen door naar de duurdere kado’s voor Moederdag. In deze 14 karaat gouden hanger in de vorm van Italië zit een briljant. Een tijdloos cadeau voor je liefste mama.

[divider]

En hier de budgetvariant van een zilveren hanger in de vorm van ‘De Laars’

[divider]

Tot slot vonden we ook nog deze variant voor je. Een zilveren hanger of bedel in de vorm van Italië, net even anders dan de bovenstaande. Deze is van de Mooyé-collectie.

[divider]

We sluiten de sieraden af met nog een ander model Colosseum dat ze als bedel of als hanger kan dragen.

[divider]

Cannoli-set

Gezellig samen Cannoli maken. Dat vindt moeders zeker leuk. Op onze site het recept en hier de vormen voor de cilindervormige koekjes.

[divider]

Tafelkleed

Een echt Italiaans kleed op tafel uit de Romagna zorgt voor die typisch Italiaanse sfeer in huis. Succes verzekerd!

[divider]

Italiaanse cosmetica

Het merk Collistar was al best bekend maar niet iedereen wist dat het Italiaans was en daar zijn de makers wel trots op. De trots wordt nu bij iedere nieuwe lancering duidelijk gemaakt. Collistar is namelijk een innovatief en creatief merk dat van jouw moeder een Italiaanse schone maakt!

[divider]

Een kado dat het altijd goed doet, zeep! Deze is van Lavendel del Lago. Een plantaardige zeep met etherische olie van lavendel.

[divider]

Hetzelfde merk maakt ook geurig badzout. Ook weer met etherische olie van Lavendel. Leuk in de omschrijving is de bevordering van de productie van het ‘goede humeurshormoon’. Dat kan mama altijd gebruiken!

[divider]

Misschien niet typisch Italiaans maar dit voetenbad is wel van het Italiaanse merk Beper! Heerlijk om de voeten lekker te verwennen.

[divider]

Voor in de Italiaanse keuken

Er zijn veeeel goedkopere waterkokers maar zeker geen mooiere waterkokers! Deze is van SMEG en heeft een design gebaseerd op de PopArt cultuur in de jaren 50 van de vorige eeuw. Gewoon een erg mooi apparaat en echt een Italiaans sieraad in de keuken.

[divider]

Servetten! Weer zo’n cadeau waar je geen buil aan kan vallen. Altijd handig. Pakketje van 20 stuks.

[divider]

Met deze tricolore kokssloof wordt het eten vanzelf een stuk lekkerder! Hij is van horecakwaliteit.

[divider]

Ook je moeder wil de Coronapondjes er vanaf. Dat gaat perfect samen met de recepten van Sonja Bakker inclusief de bekende boodschappenlijstjes. Dit is deel 2, er is ook nog een deel 1.

[divider]

Dit is een must voor iedere Italiëfan, de Percolator. Iedere Italiaan zet er snel en simpel een heerlijke koffie mee. Deze is in de nationale driekleur uitgevoerd. Drink je zelf tenminste ook nog een goed bakkie als je weer op bezoek mag.

[divider]

In 2013 maakten we al melding van dit artikel. Het is een echte bestseller waarschijnlijk want hij ligt nog steeds in de online winkel. Erg leuk en lekker als je de deur niet uit kan maar toch Italiaanse kruiden wilt proeven.

[divider]

Fietsen is populairder dan ooit maar ook moeders moeten oppassen. Op een snelle elektrische fiets is een helm geen overbodige luxe. Met deze zeer goede helm in de driekleur is ze hip en safe!

[divider]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button