Op taalreis naar Calabrië, 2-9 juni 2017

Wie ooit wel eens begonnen is met het leren van het Italiaans weet als geen ander dat je in het land zelf veel sneller leert, dan het uurtje met je neus in de boeken of in het groepje bij de docent. Een taalreis is dan ook een van de leukste dingen die er is. Genieten van het land en de cultuur en als je thuis komt spreek je ondertussen aan aardig woordje over de Italiaanse grens!

Tussen het aanbod aan taalreizen vonden we een hele leuke van taalschool Altraitalia in Haarlem. Die organiseert van 2 tot en met 9 juni 2017 weer een taalreis naar kustplaats Tropea in Calabrië. Wij zouden zo meegaan! Calabrië is namelijk nog authentiek Italië en Tropea en gezellige stad aan zee waar van alles te beleven is, ook op culinair gebied. Je proeft dus letterlijk en figuurlijk het pure Italiaanse leven, via taal en cultuur. Maar je leert ook meteen de diepere betekenissen begrijpen, de levensgeheimen worden beetje bij beetje gedeeld.

taalreis1Op taalreis met Altraitalia

Hoe gaat het in zijn werk? Om en om zijn er in de ochtend culturele uitjes en in de middag de Italiaanse lessen. Interviews met de Italianen zijn ook onderdeel van de les. De docente is Elisabetta Barillaro. Gijs Dashorst is reisbegeleider en organiseert de culturele uitjes en die zijn superleuk. Naast het het vele natuurschoon ga je namelijk op pad naar pittoreske dorpjes zoals Capo Vaticano, het oude stadje Pizzo en je maakt een werkelijk spectaculaire boottocht in het donker naar de vulkaan Stromboli die iedere dag een vuurwerkshow weggeeft. Tot slot is er volop aandacht voor de Calabrese keuken.

Prijzen

Inbegrepen zijn:

– transfers Haarlem-Weeze airport in comfortabele VIP-bus, vice versa
– vlucht Weeze-Lamezia met Ryanair vice versa
– transfers Lamezia airport – accommodatie, vice versa
– logies in een fraaie residence inclusief ontbijt
– taallessen gedurende 5 dagen van 2,5 uur per dag
– 4 excursies onder begeleiding (boottocht Stromboli, kookcursus,
‘dwaalmiddag’ in Tropea en excursie naar Pizzo.

Deze excursies zijn optioneel.

Excursie naar het vulkaaneiland Stromboli

Excursie naar het vulkaaneiland Stromboli

Niet inbegrepen 

-Overige excursies optioneel.
-Lunches en diners; afhankelijk van de deelname aan de excursies worden deze kosten verrekend.

De richtprijs voor dit talen-reispakket is € 1.100,-

Deze taalreis gaat door bij minimaal 8 personen. De prijzen van de reissom/accommodatie zijn nu gebaseerd op 13 personen. De definitieve prijs zal afhankelijk zijn van het definitieve aantal van het aanmeldingen en de deelname aan de excursies. Het definitieve programma ontvangt iedere deelnemer uiteraard voor aanvang van de reis.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd voor deze taalreis, laat het dan zo snel mogelijk weten via info@altraitalia.nl.

Vrijdag 13 januari 2017 is er een open avond.

altratalia

Taalcursussen in Haarlem

Gewoon in Nederland Italiaans leren kan ook bij AltraItalia. In Haarlem worden taalcursussen op alle niveau’s  gegeven, niet alleen voor volwassenen maar ook voor kids!  AltraItalia gebruikt niet alleen de standaard leerboeken, maar doet ook afwisselend spelletjes en er worden actuele krantenartikelen gelezen. Altraitalia is opgenomen in het Centraal Register Korte Beroepsonderwijs (www.crkbo.nl)

Meer informatie over de Taalcursussen op www.altraitalia.nl 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*