Sportwagen huren in Italie
Sportwagen huren in Italie

50 jaar Lamborghini. Grand Tour met je eigen sportwagen door Italië

Dit jaar viert het Italiaanse automerk Lamborghini haar 50e verjaardag. Het hoogtepunt van de festiviteiten vond 7 tot 13 mei plaats met een rally, de Grand Tour, van 1.200 kilometer door Italië. Lamborghini-eigenaren en -dealers vanuit de hele wereld kwamen aan de start met honderden, veelal unieke modellen. Op zaterdag 11 mei werden de festiviteiten afgesloten met een grootse optocht naar de fabriek in Sant’Agata Bolognese. Het leverde fraaie plaatjes op die u onderaan dit artikel kan bekijken.

Huurautootje; dit jaar een keer een Lambo?

U mocht dus met uw eigen Lambo meedoen met de Grand Tour maar we kunnen ons voortellen dat niet iedereen die in de garage heeft staan. Toch is het mogelijk om een droom waar te maken; met een Lamborghini door Italië cruisen. Verschillende internationale sites bieden de mogelijkheid. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Voor een weekje toeren met een Lamborghini Gallardo moet u minimaal 30 jaar oud zijn en u betaalt € 1.700,-…. per dag! Maar wel 250 km per dag vrij.

Lamborghini hurenKost wat maar je hebt ook wat. 560 paarden onder de billen, 0 tot 100 in 3,7 sec en een top van 325 km/u.  Doe wel voorzichtig want de nieuwwaarde is zo’n € 250.000,- Bij www.exoticcars.nl of  www.luxeofitaly.com bent u welkom voor een offerte.

Is uw budget iets kleiner dan is de nieuwe site Car Del Mar een uitkomst. Deze site vergelijkt de prijzen van alle autoverhuurders in Italië en geeft meteen de voordeligste optie voor een specifieke periode.

Wist u trouwens dat…

Lamborghini al vanaf de beginjaren tractoren maakt. Inmiddels met welluidende namen als Grand Prix en Champion. Ondanks dat de topsnelheid waarschijnlijk wat hoger ligt dan bij andere merken, stonden deze vierwielers niet aan de start van de tour.

Bekijk ook de site van Lamborghini voor meer foto’s en video’s van de Grand Tour.

[nggallery id=1 template=caption]

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*