Rome en Venetië alsof je er zelf woont

– Advertorial –
Italië, een van de mooiste landen van Europa. Het land van een rijke cultuur, een zeer aangenaam klimaat en een betoverend en divers landschap.
De grote vraag is natuurlijk: waar gaan we naar toe? Deze keuze kan nog best lastig zijn in een land dat van het meest noordelijke puntje tot zuidelijke puntje maar liefst 2,500 kilometer langs is. Of je nu een liefhebber bent van het de zee, de bergen, het platteland, meren of de grote steden, Italie biedt alle mogelijkheden! Twee van de mooiste steden van Italië zijn Rome en Venetië.

Rome, ook wel de ‘eeuwige stad’ genoemd, is een stad vol met bijzondere bezienswaardigheden die stammen uit de rijke geschiedenis van de stad. Denk bijvoorbeeld aan het Colosseum, het Pantheon, Vaticaanstad, de Spaanse trappen en de Trevi fontein. Rome is een zeer bijzondere stad die nooit zal gaan vervelen.
Als je de stad als een echte local wilt ontdekken, boek dan een appartement in Rome!

Appartement in VenetiëEen andere prachtige stad in Italië is Venetië: de ‘parel van de Adriatische kust’. Het is een van de meest romantische steden ter wereld.Wat is er nou romantischer dan een gondeltochtje maken met je geliefde over het prachtige ‘Canal Grande’? De ideale uitvalbasis voor je vakantie is een appartement in Venetië. 

 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*