De 5 bijzonderste plekken om bij te komen

-advertentie-
Waar iedereen rechtsaf slaat, gaat Eliza linksaf. En dat is maar goed ook. Want genieten van de zon op authentieke en bijzondere plekken, dat begrijpen ze bij reisorganisatie Eliza was here.  Genieten van de zon op je huid op een plek waar de rest van de wereld even niet bestaat. Bij Eliza was here kennen ze dat gevoel maar al te goed. En daarom selecteren zij de meest bijzondere plekjes waar je kunt relaxen zoals het bedoeld is. We geven je een top 5 van de mooiste relaxplekjes. Voor de zomer om lekker naar uit te kijken.

1.

Li Troni Appartement sardinieSardinië – Li Troni appartementen
Dromen in het echt. Je voelt het tot in je tenen. Het vertraagt je pas tot de perfecte slippersnelheid: hier zijn betekent genieten tot de hoogste macht

 

2.

Sardinie - Corte dei venti  Eliza was hereSardinië – Corte dei venti
Niet meer naar huis. Niet alleen een fantastische uitvalsbasis om Sardinië te verkennen, maar ook een plek om tussen alle indrukwekkende excursies door, geheel tot rust te komen. Na een dagje slenteren door de ongerepte en geïsoleerde dorpjes in het Gennargentu-gebergte, kun je hier  heerlijk uitpuffen aan het zwembad van Maria.

3.

Sicilie -  Pozzo di Mazza eliza was hereSicilië –  Pozzo di Mazza
De hemel op aarde. Zelden kom je op plekken waar je spieren zich als vanzelf ontspannen en waar je eigen adem het enige is dat je hoort. Pozzo di Mazza is zo’n plek: de hemel op aarde voor liefhebbers van rust en ruimte.

 

4.

Toscane - Cacciamici Eleza was hereToscane – Cacciamici
Het goede landleven. Deze magnifieke plek bestaat uit twee authentieke boerderijen met appartementen: Cacciamici zelf en Podere Conte Ugo hier op 600 meter vandaan. De avondlucht kleurt rood en het prachtige landschap van Val d’Orcia ligt er sereen

 

5.

Umbrie - Castello di Petrata eliza was hereUmbrie –  Castello di Petrata
Liefde in de lucht. Dit kleinschalige hotel is grootschalig en koninklijk opgezet. Prachtig gelegen op het platteland op een heuveltop, tussen groene valleien met het meest magistrale uitzicht om dagenlang van te genieten. Een topplek voor natuurliefhebbers die rust en een historische omgeving zeer waarderen.

 

 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*