Hoe maak je zelf het populaire drankje Hugo uit Italië

Hugo veroverde Nederland vorige zomer in rap tempo. Het drankje komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Zuid-Tirol. Il Giornale was er een paar dagen op bezoek en riep als het maar even kon: “Aperitivo, Hugo per favore”! We lieten ons vertellen dat de nieuwigheid er daar een beetje af is maar wij trekken ons daar niets van aan. Hugo is gewoon erg lekker!

We lieten barman Gaby van de pistebar in het Italiaanse skigebied van Speikboden uitleggen hoe zelf mixen in zijn werk gaat. Bekijk de video.

Lees meer over bekende Italiaanse aperitieven.
Geen tijd om zelf te mixen? Koop dan de kant-en-klare Hugo, maar dan wel een echte lekkere zoals die van ZADI of Riondo.

Hugo kant-en-klaar test

Hugo werd de afgelopen jaren razendsnel populair en dan wil iedereen een graantje meepikken. Dat resulteerde in vele kant-en-klare Hugo mixen met de fles van de Aldi voor maar €2,99  als klap op de vuurpijl. Of dat wat is? Blogster Minke deed een test, zie link.

Meer Italiaanse dranken en likeuren.

 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd Required fields are marked *

*